Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kawiarka32

ładowarki i akumulatory

Polecane posty

Mam wiele urządzeń w domu pracujących na baterie i bardzo mnie to denerwowało kiedy w najmniej oczekiwanym momencie wysiadł pilot do tv lub dziecku zabawka. Postanowiłam zainteresować się ładowarkami takie na na akumulatorki które można ładować kilkanaście razy i takim rozwiązaniem moich problemów okazała się ładowarka GP. Jest to produkt wysokiej jakości podręczna z wejściem USB także można naładować akumulatory na dłużej w każdym miejscu i bezpiecznie. Można je zabrać w trasę i nie trzeba się martwić że tablet się rozładował bo można naładować akumulatory w samochodzie. Są wydajne bo można je ładować 500 razy a GP ReCyko nawet do 1000 razy . Jest to naprawdę wygoda i oszczędność bo nie myślę ciągle o kupnie nowych baterii a dodatkowo ważna rzeczą jest że nie są toksyczne dla środowiska tak jak baterie.

Gość gość
WON k*********o z tym spamem!!! WON k*********o z tym spamem!!! WON k*********o z tym spamem!!! WON k*********o z tym spamem!!! WON k*********o z tym spamem!!! WON k*********o z tym spamem!!! WON k*********o z tym spamem!!! WON k*********o z tym spamem!!! WON k*********o z tym spamem!!! WON k*********o z tym spamem!!! WON k*********o z tym spamem!!! WON k*********o z tym spamem!!! WON k*********o z tym spamem!!! WON k*********o z tym spamem!!! WON k*********o z tym spamem!!! WON k*********o z tym spamem!!! WON k*********o z tym spamem!!! WON k*********o z tym spamem!!!

Gość gość
Prowadziłem sklep RTV i z wieloletniego doświadczenia mogę stwierdzić, że GP to NAJGORSZE firmowe baterie na rynku. Tylko temu dziadostwu zdarzało się wylać, choć były przechowywane w odpowiedniej temperaturze i miały dobrą datę. Odradzam wszystkim zakup tego dziadostwa. Z akumulatorków dobre są wg mnie PANASONIC, VARTA, ENERGIZER. GP, to takie samo "coś" jak TF, FOREVER itp. Tyle, że tamci nie każą płacić sobie za to "coś" jak za wyrób firmowy.