Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje 30 minut z prostytutką do oceny

Polecane posty

Gość gość

100zł - 30 minut 28latka zgrabna brunetka z niezłą figurą, super jędrny spory biust, tzipka bułeczka Przywitała mnie w seksownym wdzianku białe bodystocking i do tego czerwone szpileczki, najpierw prysznic potem zapłata, kłade sie na wyrku robiła mi loda aż do spustu z połykiem, byłem mega podniecony a ssała jak odkurzacz więc wytrysk bardzo szybko pare minut tylko mi go popieściła, potem zamiana, kazałem jej się położyć normalnie na plecach na łóżku. Zacząłem całować ją po szyi, lizać potem piersi potem brzuszek, tzipke jeszcze ominalem nadal miała zakrytą, potem całowałem jej uda, łydki a potem zdjąłem jej buciki lizałem i wąchałem jej stopy. Boże jaki to był cudowny zapach, zawsze mnie kręciły stópki ale nigdy tego nie próbowałem a to był błąd bo ta panna miała cudowne małe stopki i tak rajcujące podniecające niesamowity zapach ze nigdy bym sie nie spodziewal ze kobiece stopki mogą być takim afrodyzjakiem. Potem znow szedlem w gore, ona podniosla nozki a ja zdjalem z jej pupci to body i ujrzalem przesliczna buleczke i super bielutką drugą cudowną dziurke, a nie jakąś tam okopconą grote, tak jak dotąd łapczywie ciągle nienasycony lizałem ssałem i całowałem jej ciało tak samo dopadłem jej nagich dziurek i przez jakieś 5minut byłem w raju, odleciałem do innego świata, byłem tylko ja i te piękne dziurki ssałem lizałem całowałem i ciągle nie miałem dość, a ona jęczała i mówiła ooo tak liż mnie, pieść taaak, to było niesamowite, kobieta ta była bardzo zadbana, czyściutka pachnąca zapach jej intymnych miejsc przebił jeszcze rozkosz wąchania stópek, to było jeszcze cos piekniejszego nadal mimo ze spotkanie bylo 4 dni temu czuje ten cudowny zapach i nigdy na calym swiecie nigdy w moim zyciu nie czulem piekniejszego aromatu, chyba sie od tego uzaleznilem. Wiedzialem ze nie mam duzo czasu bo tylko pol godziny ale tez wiedzialem ze w tzipce tak cudownej przepieknej kobiety i tak dlugo nie wytrzymam wiec wolalem czas poswiecic na lizanie jej pieknego ciała. Ale potem wstałem założyła mi gumke i wzialem ja w tej samej pozycji, lezala na plecach, wszedłem w nią klasycznie od przodu, nogi uniosła ku górze jedną stopke trzymała mi na klacie a drugą wziąłem sobie na twarz, lizałem i wąchałem jak szalony, po chwili dostawiłem jej drugą stopke i tak bzykałem, patrząc na jej słodką uśmiechniętą buźke i wąchając cudowny zapach jej stóp, trysnąłem szybko bo podniecenie bylo maksymalne. Jeszcze raz liznąłem cipcie i cycuszka, potem soczysty pocałunek z jezyczkiem, prysznic i wyszedłem od niej na miętkich nogach.

Gość gość
smakosx lizales cipkę dziwwce? pewnie masz grzybice w ryju

Gość gość
jaki smakosz?? nie mam zadnej grzybicy, juz bywalem u niej nie raz, ona ma fioła na punkcie higieny zawsze jest czysciutka i pachnaca 99% klientow lize cipki prostytutka

Gość gość
ale HIV masz na pewno smakosz

Gość gość
Higiena ma sie nijak do chorób wenerycznych. Takze gratuluje i tobie i jej rozwagi. Fuj.

Gość gość
odbiło wam z jakimś smakoszem czy co? :D jaki tam HiV, bylem juz u niej nie raz a badania tez sobie robie od czasu do czasu i jestem zdrowy

Gość gość
U mnie to wygląda trochę inaczej. Mam taką stałą studentkę. Nie liczy mi co do minuty ale generalnie w dwie godziny się wyrabiam. Najpierw krótką rozmowa bo trochę się znamy i później ona mówi ze była niegrzeczna i kleka przy łóżku wypinajac tyleczek. I wtedy maluje pasem wzorki na jej tyleczku. Zaczynaliśmy od kilku razowej a teraz sobie urozmaicam sprawę. Ostatnio powiedziałem że będę ja bił az autentycznie się poplacze. Zaczęła przy 18 a przylalem 24. Pozniej chwila żeby się uspokoił, nawet ja wtedy przytulam i glszcze po glowie. (Taki trochę romantyczny jestem ;)). Później robi mi masaż i albo wchodzę w nią albo głębokie gardło. Jest bardzo uległa i posluszna i chyba tak autentycznie, nie udaje. Też ja nieraz wylize chociaż wiem ze się spotyka z innymi. Jedyny minus ze nie chce trójkąta.

Gość gość12312312356745664
W gliwicach klub queens najlepsze dziewczyny ja polecam moja przygode z Dominika KOleczko 350 za seks wszystko w gumie ale jak duzo doplacisz to loda robi z polykiem. Lokal jest czysty fajny i klimatyczny ochrona mila.