Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety zdradzaja

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego tak jest ja mam zone i wogule tego by sie niedopusciła. I wiem ze tego niezrobi a czemu inne tak lataja na lewo? Tego niemogę pojąc

Gość gość
nie wiesz?w odwecie na zdrade meza,bo czuje sie nie szanowana,niekochana,maz ja zaniedbal to glowne powody.

Gość gość
Bo inne mają pedantów ortograficznych

Gość gość
Bo po slubie faceci sie juz nie staraja.

Gość gość
Baby to chuјe :O

Gość gość
10lat jestem z zmoja ja zawsze jej staram sie do gadzać. Choć sa miesiące gdzie 1x sex jest w mies. Tez flirtuje z innymi kobietami. Ale nie potrafie tak nalewo bzyknąc. Czemu?

Gość gość
08:47 bo jestes ze swoją 10 lat ;)

Gość gość
faceci to jednak oszolomy.jestes pewien,ze cie nie zdradzila nigdy?siedzisz z nia 24 na dobe?kobiety w przeciwienstwie do facetow doskonale sie maskuja i malo kiedy zdrada wychodzi na jaw,no chyba ze chce odejsc to wtedy otwarte karty.pisze to jako mezatka z dlugoletnim stazem zeby nie bylo.

Gość gość
Dlaczego 24 na dobę? A praca to co niema 24

Gość gość
Znam ją iwiem ze niezdradza

Gość gość
Bo mężowie mają je w dopie.

Gość gość
Na pewno winni są ich mężowie, przecież to oczywista oczywistość. Zawsze winny jest facet.

Gość gość
Moja zonka jest wyjatkowa iwiem ze nigdy niezdradzi bo ma honor i sie szanuje.

Gość gość
Niekumam jak mogą zony latać na lewizne.

Gość gość
Czy to kobieta czy facet jak zdradza to znaczy , że jej system wartości jest wadliwy , często są to ludzie z niską samooceną i zaburzeniami osobowościowymi . Brak odwagi czyli tchórzostwo powoduje to że boją się zakończyć jeden związek a zaczynają drugi a finał łapania dwóch srok za ogon najczęściej kończy się tak ,ze obie uciekną .

Gość gość
9.35. Masz doskonała racje jak widze zdrady na mych znajomych to dokładnie to ta grupa ktora opisujesz. Ja mam zonę 10lat ona ma 35 lat i ma honor gdzie b. Duzy i wiem ze tego by niezrobiła.

Gość gość
Ja też nigdy nie podejrzewałam mojego Formalnego o zdradę ale do dziś jestem w szoku jak dowiedziałam się jak ujeżdżał swoje pracownice i dzi/wki leśne . Dlatego lepiej mieć ograniczone zaufanie tak myślę bo w razie w może mniej się cierpi . Ale tego nie wiem .

Gość gość
To kretyny ida na lewo zastanawiam sie czemu sa to tacy głupcy. Majac partnera ijeszcze leza na lewo a przeciez kobieta ma to samo tam nadole jak inne kobiety. A face poza muzynem ma kazdy takiego samego.

Gość gość
Wrzosek sprawdzaj swojej zonce Iwonce genitalia, zaraz po tym jak wraca z pracy

Gość gość
Zdradzają Was, bo macie małe peniski albo mierni w łóżku jesteście. My też chcemy trochę przyjemności i czegoś poczuć, chcemy mieć frajdę z bzykania i zaspokojenie.

Gość gość
pierwszy raz, bo za dużo wypiłam, drugi raz bo mi się facet bardzo podobał, trzeci i następne bo byłam ciekawa, a z mężem to jakoś głupio

Gość gość
Co głupio?

Gość Mechanik71
Jedna moja znajoma przed migracją do Kanady dała wszystkim kumplom....wszystkich kolegów swoich i męża zaliczyła...

Gość gość
np jak bawiłam się z dwoma, żeby mój ślubny nie porównywał się, a czego oczy nie widzą, to wiadomo. Nie sądzę, żebym była odosobniona w takim podejściu.

Gość gość
kobiety w przeciwienstwie do facetow doskonale sie maskuja i malo kiedy zdrada wychodzi na jaw,no chyba ze chce odejsc to wtedy otwarte karty x W samo sedno!!! I właśnie przez to sie utarł stereotyp że faceci to takie zdradzacze, a kobiety wiecznie poszkodowane. A to wcale tak nie wygląda. Faceci po prostu za dużo gadają, przechwalają się co to nie oni, a jak wiadomo jak ktoś dużo gada to się rozniesie co robi i dotrze to partnerki. Natomiast kobiety są bardzo sekretne pod tym wzglęgem i potrafią nawet najlepszej przyjaciółce nie powiedzieć, że miała pozamałżeńską przygodę na boku.