Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak za bardzo wierzy

Polecane posty

Gość gość

Moj chłopak jest strasznie wierzący. Ja mniej . Cały czas chce mnie ciągnąć do kościoła na różne msze . Teraz maja być 2 dniowe rekolekcje . Siedzi się tam od 9 -21. Ja nie chcę tam iść. A gdy się ta to nie godzę on chce zakończyć nasz związek. Parę razy bylam z nim na różnych mszach. Ale on nigdy nie chce mi ustalić i nie rozumie że ja nie mam na to ochoty żadne argumenty do niego nie trafiają . Jesteśmy razem prawie 3 lata . Co mam zrobić żeby dał mi z tym spokój . Ja mu nie zabraniam tam chodzić ani nic. Proszę pomóżcie bo bardzo go kocham ale on tego nie rozumie.

Gość gość
powiedz mu że potrzebujesz faceta! mężczyzny! a nie księdza powiedz że owszem wierzyć można ale Boga ma sie w sercu a nie żeby do kościoła ciągle latać, msza niedzielna raz na tydzień w zupełności wystarczy x a jak tam u was sprawy seksualne? 3 lata razem, on taki wierzący i co? bzykanko przedślubne jest ?

Gość gość
Tak sex jest już od dłuższego czasu

Gość gość
typowy mechanizm sekty chłopak należy do kultu jest gorliwym członkiem i na siłę chce wciągnąć dziewczynę do swojej grupy pewnie jak nie będziesz z nim chodzić to cię zostawi zresztą zależy w co ty wierzysz ale twój luby to na 100% fanatyk jakbyście żyli w średniowieczu pojechałby pewnie na wyprawy krzyżowe :D tak czy siak jeżeli chodzi o samą religię KK to moim zdaniem jest to bałwochwalstwo ponieważ KK choć mówi że naucza według biblii mija się z nią np. niedziela a Bóg kazał czcić Sobotę

Gość gość
haha to niezły debil:D hipokryta i dewot:o widać ze nie masz szacunku do siebie bo byś go już dawno w d**e kopnela, kolejna desparatka przyklejona do swojego "ideału":o🖐️

Gość gość
taki wierzący a uprawia seks przedmałżeński nie wstyd mu? k****arz i tyle ma grzech śmiertelny za brak poszanowania ciała i partnerki.

Gość gość
Co masz na myśli mówiąc desperatka ja też jestem wierząca i chodze do kościoła ale nie chcą chodzić tam częściej tzn w niedzielę mi wystarczy

Gość gość
To też jest tak że on ma straszny nacisk w domu na kościół itd może dlatego taki jest

Gość gość
desperatka bo sie trzymasz takiego debila, pewnie masz myslenie ze juz lepszy ci sie nie trafi wiec z desperacji sie kurczowo dalej trzymasz a powiedz mi zakłamana fałszywa dziewczynko po co zatem latasz na msze do kościoła jak Słowo Boże masz w głębokiej d***e i z seksem do ślubu nie czekasz? to jest grzech śmiertelny, a ty jesteś zwykłą hipokrytką i dewotką, chodzisz do kościoła tylko na pokaz bo nauki kościoła i słowo boże masz w głębokiej d***e, zwykły zakłamaniec z ciebie, fałszywa istota, twoja dusza juz dawno należy do szatana. Bzykaj sie dalej, kiedys sie bedziesz w piekle w morzu s/p/e/r/m/y podtapiała na wieki za to

Gość gość
A ty niby jesteś taki wierzący drogi kolego?

Gość gość
Tez miałam takiego faceta, on i jego mamunia razem do kościół latali, taki byl wierzący i święty a chcial seksu, miałam go serdecznie dosyć jak z nim zrywalam to tak się poklocilismy ze wygarnelam mu przy mamuni taki święty a zwykly hipokryta, w pierwszej ławce wyśpiewuje a bzykać sie chcial, kiedy sie nie zgodziłam to natrętnie namawial i pierdzielil ze może troche poczekać ale nie za długo, usłyszałam od jego mamuni ze jestem dziwka, haha zabawne bo miałam wtedy 17 lat i bylam dziewica, powiedzialam jej ze jestem dziewica i pójdę do ich proboszcza i powiem ze wychowala syna zboka i kupuje mu kondomy

Gość gość
Dokładnie mam tak samo .

Gość gość
Jak mamy rozwiązać tą sytuację ? Lepiej zakończyć to czy jakoś przemówić mu do rozsądku.chyba że to że mną jest coś nie tak ...

Gość gość
gość dziś jestem mało wierzący i z seksem czekam do ślubu i chyba zaczne chodzić do kościoła cześciej bo to co głosi kościół ma duży sens! nigdy bym się kurwił, nie trzymał prawictwa dla swojej żony. Więc jak on chodzi do kościoła to powinien przestrzegać zasad religijnych.

Gość gość
Ale tu nie chodzi o sex tylko o to jak rozwiązać problem opisany wyżej