Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Honorowi Dawcy Krwi

Polecane posty

Gość gość

Proszę o podpowiedź doświadczonych. Poszłam pierwszy raz, wcale się nie denerwowałam. Mam niewidoczne żyły. Ale jak już się wbiła okazało się że krew leci szokująco wolno w stosunku do przeciętnego człowieka. W połowie powiedziała że żyła mi pękła i zaprzestała po 200 ml. Do tego odczuwałam taki ból kłująco rozpierający przez parę godzin (ze 3-4), że nigdy takiego nie czułam. Czy to oznacza, że ja jestem kiepskim dawcą? Nie umiała mi na to pytanie odpowiedzieć. Mimo szczerych chęci mam za słaby organizm? I ten okropny ból, a ja nie marudzę raczej i się nie boję, no ale to była bardzo nieprzyjemne i do tego teraz na 2 rękach mega siniaki..

Gość gość
Halo..tylu ludzi i nikt nie zna tematu? Chyba wstyd.. Zamiast tutaj siedziec godzinami zrobilibyscie cos pozytecznego..

Gość gość
oddalem ponad 10 litrow i niemialem takich problemow;-) mysle ze lepiej jak se odpuścisz oddawanie krwi ;-)

Gość gość
dziękuję za odpowiedz, pozdrawiam, ponieważ dla mnie dużą wartość ma Twoje działanie. Martwię się, że miałabym tego nie robić, ale faktycznie to co się wydarzylo to mnie zaskoczyło.

Gość gość
nie ma nic za darmo. jesteśmy w UE , jesteśmy w NATO! jest kapitalizm , za leczenie trzeba płacić i to słono a z jakiej racji coś od nas darmowe? oduczyć dziadostwa!za nadgodziny w wielu pracach też nie płacą. polskie dziadostwo nauczyć uczciwości i równego traktowania. honorowe krwiodawstwo to relikt komuny uzasadniony bo za PRL leki i leczenie naprawde bylo darmowe. w raqmach skladek