Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nasze odchyły

Polecane posty

Gość gość

Moim odchyłem jest to, ze wszystko musi byc parzyste, np. glosnosc w tv, radio

Gość gość
Nie. Robie parzysta liczbe łyków

Gość gość
Ja jak spojrze w lewo to musze tez w prawo. Dotkne czegos prawa reka, to lewa tez musze.

Jak jem mieszankę orzechów, to w każdej garstce muszę mieć po jednym z każdego rodzaju + dodatkowy nerkowiec, rodzynki są liczone podwójnie czyli przypada dwie rodzynki na garstkę. Jak jem kanapki to muszą być estetyczne i najlepiej z kolorem, jak mam zwykłą kromkę posmarowaną serem albo z żółtym czy coś, to czuję się biednie i smutno mi. Zawsze coś kładę na wierzchu, żeby tak nie było. Dlatego zawsze robię ciekawe kanapki, które wszyscy chcą jeść. W ogóle mam świra z jedzeniem, w jednym posiłku muszę mieć min. dwie rzeczy, które przeplatam, a na początek zazwyczaj owoc. Nie zjem śniadania dopóki nie wypiję szklanki albo dwóch wody. Noszę ze sobą po dwa długopisy, jakby jeden nie zadziałał albo się zgubił. Jak np długo stoję na jednej nodze, to potem specjalnie tyle samo stoję na drugiej aż poczuję, że mięśnie są porównywalnie zmęczone, nie lubię uczucia, że któraś kończyna czy strona ciała jest bardziej wykorzystana. Często jak patrzę na ludzi to fascynują mnie ich twarze, zmarszczki, mimika, najchętniej bym im się dużo przyglądała, ale nie chcę wywoływać niezręczności. Mnóstwo mam odchyłów, o tych synestetycznych nawet nie wspominając.

Gość gość
Ja codziennie rano smarkam. Nawet jak nie mam zapchanego nosa to musze go wysmarkac. Wtedy czuje sie spelniony

Gość Andzia7588
Codziennie rano musze wejsc na o2.pl i przeczytac chocby jednego newsa. Jak dotykam klamek, nawet u siebie w domu, to musze umyc rece. Zawsze. Zanim usiade na krzesle zawsze przetre reka. Jak rano wstaje to koniecznie prawa noga. Jak rano wstaje to usmiecham sie 7 razy (zeby miec dobry dzien) po czym juz normalnie funkcjonuje.