HOPE83 0 Napisano Wrzesień 27, 2016 Sunshine każdy zarodek ma takie same szanse - ja miałam 2 piękne blastki i co z tego ? Także wierz w swoje kropki - wzielas 2 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiurek86 0 Napisano Wrzesień 27, 2016 Runineye, a czy dr Serfer czy Sil- u Ciebie lekarz, dawali jakieś szczególne zalecenia po transferze? Nie wiem czy trzeba leżeć plackiem czy po prostu bardziej sie oszczędzać czyli- nie myć okien, odkurzać itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dredzik84 0 Napisano Wrzesień 27, 2016 Sun wierzymy wszyscy w Twoje Maluchy! Są silne i dadzą radę! Zobaczysz! Ja jestem po wizycie u dr G i jestem bardzo zadowolona: co za ciepła, rzetelna kobita:) Odpowiedziała na każde moje pytane. Zabiła wymaz na czystość i wypisała milion recept. I tak rozpisała przygotowanie do crio bym nie musiała co kilka dni przyjeżdżać, tylko raz w 10 dc. I najlepszy hit: uwielbiam blondynkę w rejestracji. Policzyła mi tylko za wizytę, bez wymazu choc dwie osoby jej mówiły o tym, hehe. Ciekawe czy się upomną na następnej wizycie. Teraz czekam w Genomie w Rudzie na odbiór wyników mthfr. Ciekawe co wyjdzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sil_sb 0 Napisano Wrzesień 27, 2016 Mi lekarz powiedział, że mam się oszczędzaj przez pierwszą dobę po transferze i w tym czasie na pewno nie wracać do domu tych 500 km. A potem normalnie żyć, szczególnie że mam wodę w jajnikach i że stan się może pogarszać a umiarkowany ruch jest w takich wypadku (wg niego) wskazany. Ja na pewno zostaję w BS do soboty, ale nie będę leżała plackiem. Nie mam jednak zamiaru się zbytnio obciążać. Unikać będę chodzenia po schodach i nie będę nic dźwigać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monia99 1 Napisano Wrzesień 27, 2016 Cześć dziewczyny:) oczywiście od dawna Was podczytuje, ale jakoś nigdy się nie złożyło abym coś napisała. A dzisiaj mam do Was pytanie. Jestem 24 dpt i miałam dzisiaj wizytę u doktora M. na usg widać tylko pęcherzyk czy mogę mieć nadzieje, że pojawi się zarodek z serduszkiem. Doktor M. kazał przyjść na wizytę za tydzień a ja teraz troszkę straciłam nadzieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Wrzesień 27, 2016 Co to za blondynka? Jakaś nowa? Mnie tan zawsze za wszystko każą płacić. Ale raz mnie za duzo skasowali i dzwoniły mnie przeprosić. Pieniądze oczywiście odzyskałam :) Dredzik, cieszę sie, ze jesteś zadowolone z dr G. Ja mam jutro u niej wizytę i nie mogę sie doczekać. Myślicie, ze założą mi juz kartę ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rubineye 0 Napisano Wrzesień 27, 2016 Kasiurek mi dr S. kazał trzy dni leżeć plackiem :-) Wiadomo, że się tak nie da ale najwazniejsze to prowadzić bardzooo spokojny tryb życia :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Wrzesień 27, 2016 Monia, ja myśle, ze sa szanse. Ja co prawda byłam juz w 18dpt na pęcherzykowej wizycie i tez tylko pecherzyk był i bałam sie pustego jaja, a w 27dpt juz serduszko biło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Wrzesień 27, 2016 Ania, jak tam? Kiedy betujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiurek86 0 Napisano Wrzesień 27, 2016 To w takim razie leżę plackiem :) jeszcze 2 dni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewela2421 0 Napisano Wrzesień 27, 2016 Monia a jakie miałaś wyniki bety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sunshine_111 Napisano Wrzesień 27, 2016 Wyjezdzamy z Krakowa. Wzuelam te 2, bo co mialam zrobic, ale ws z ystkim bylo przykro, ze tak sie stalo, bo do wczoraj byly idealne, bez fragmentacji. A dzis cis sie zad z i a lo, nie wiadomo czemu, i wyrzucily poza suebie wieksza czesc m a terialu. Blastka jest moze 1/3 tego nieladu, a morula zajmuje moze pol, 2/3 tego balaganu. Nie widzialam jeszcze czegoś takiego:( mowia, że to nie są prawidlowe zarodki, moze odrzucily niepoprawny material genetyczny, ale wszystko sie moze zdarzyc :( chyba nie bedziemy m i ec dzieci :( ja mam zawsze pod gorke i zawsze d z iwne choroby i objawy. :( wzielismy co sie dalo, zeby nie żałować ale Dr zalecal tylko klej. Powiedzial, ze jak się będę lepiej z tym czula to da mi atosiban chociaz skurczy nie bylo, i ah, chociaz emgriolog nie zalecala. Oni stosuja tylko do mrozakow. Przy place n iu, ma pocieszenie dostalismy ah gratis... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dredzik84 0 Napisano Wrzesień 27, 2016 Mam gen MTHFR w układzie heterozygotycznym....:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Klee Napisano Wrzesień 27, 2016 Sunshine, wszystko się może zdarzyć... Idealne zarodki nie potrafią się czasami zagnieździć, a słabe - mimo rokowań - tak. Może jednak zarodki Cię zaskoczą. Wierz w nie, może się uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Wrzesień 27, 2016 Sunshine będzie dobrze nie denerwuj się ..przecież tak jak dziewczyny piszą czasem te słabsze sie przyjmuja a te super idealne nie..mi embriolog powiedział że w macicy mają lepsze warunki więc kochana trzymam mocno kciuki i wierzę w nasze malenstwa :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Wrzesień 27, 2016 Sil odpoczywaj teraz:)..dużo nas będzie betowac w podobnym czasie :) Peonia chyba będę betowac w poniedzialek..pobolewal mnie dziś brzuch na @. .nie wiem czy to dobrze czy nie...zobaczymy..a miał ktoś takie bóle jak na @ i się udało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monia99 1 Napisano Wrzesień 27, 2016 Ewela wyniki mojej bety wyglądają tak: 10 dpt 55, 12 dpt 183, 16 dpt 1524, 20 dpt 7024. Myślałam, że jak beta wyjdzie pozytywnie to już będzie spokojniej a tu cały czas jest jakiś powód do zmartwień:( I co sądzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Wrzesień 27, 2016 Monia moim zdanie przyrost masz idealny.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewela2421 0 Napisano Wrzesień 27, 2016 Monia wg mnie przyrost bety masz tez idealny! Na pocieszenie powiem ci ze moja pierwsza wizyta tzw serduszkowa byla u dr M. Jakos 22 dpt o tez bym sam pęcherzyk. Doktor raczej byl powściągliwy dopiero po 5 -6 dniach bylo serduszko. Tylko spokój moze Cie teraz uratować . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monia99 1 Napisano Wrzesień 27, 2016 No mnie też się wydaje, że przyrost bety mam ok. Tylko chyba przy takim przyroście też może być puste jajo płodowe i teraz tego się boje. Peonia a Ty miałaś blastke podaną, dobrze pamiętam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monia99 1 Napisano Wrzesień 27, 2016 chyba postu mi nie dodało. Mnie też się wydaje, że przyrost bety mam ok, ale chyba nawet przy dobrym przyroście bety może być puste jajo płodowe i teraz się tego obawiam bo dzisiaj tylko pęcherzyk było widać. Peonia a Ty miałaś blastke podaną, dobrze pamiętam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monia99 1 Napisano Wrzesień 27, 2016 chyba postu mi nie dodało. Mnie też się wydaje, że przyrost bety mam ok, ale chyba nawet przy dobrym przyroście bety może być puste jajo płodowe i teraz się tego obawiam bo dzisiaj tylko pęcherzyk było widać. Peonia a Ty miałaś blastke podaną, dobrze pamiętam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martirybka Napisano Wrzesień 27, 2016 Ania ja taki ból miałam, byłam pewna ze nic z tego, a tu sie udało. Sunshine wszystko moze sie zdarzyć, wiem ze nur jest Ci łatwo, spróbuj wnie uwierzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sil_sb 0 Napisano Wrzesień 27, 2016 Monia u niektórych z dziewczyn serduszko pojawia się i 30 dpt. Beta ładnie przyrasta. Sunshine mocno cię tule, jestem z tobą kochana. Musisz być silna i wierzyć w maluszki. Ania duzi dziewczyn miało takie bóle i była ciąża i wiele miało i był @. U każdej bywa inaczej, ale musisz wierzyć w to, że się uda. Małami jak ty się czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monia99 1 Napisano Wrzesień 27, 2016 Dziękuje dziewczyny bo trochę mnie uspokoiłyśmy i Ewela tak jak piszesz doktor M dzisiaj też był taki powściągliwiy i chyba dlatego się wystraszyłąm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malamii89 Napisano Wrzesień 27, 2016 mnie dzisisj podbrzusze pobolewa:( wzielam nospe ale jyz nie chce myslec co to oznacza:(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2016 Sunshine trzymaj się kochana !! Musisz w nie wierzyć...będzie dobrze! Justkrk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćkasia Napisano Wrzesień 27, 2016 Ja teraz po crio czekalam na bole @ hehe,bo po udanym transferze mialam juz od 2dpt,wiec Ania bole nie musza oznaczac nic zlego ☺ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Wrzesień 27, 2016 Uff..to mnie dziewczyny pocieszylysciec:)...Tym razem musi być dobrze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach