Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz nalega aby nagrac moj porod, wszystko, zoomowac na pochwe jak wychodzi dziec

Polecane posty

Gość gość

Mowi ze to bedzie dla kazdego z nas magiczny moment ktory mozemy w ten posob zapamietac na cale zycie. Co uwazacie? Zgodzic sie?

Gość gość
maz ma racje , oczywiscie ze sie zgodzic , taki filmik nawet mozecie na FB wstawic i dzielic sie ta chwila ze znajomymim, super sprawa

Gość gość
O to, to na FB albo na dvd i potem rodzinne oglądanie. A i dziecku będzie co pokazać na 18-nastkę np. :D

Gość gość
:) up

Gość gość
Jedyne wyjscie to rozwod.

Gość gość
A wiecie że NAPRAWDĘ są takie pary ? :D

Gość gość
A wiecie, że NAPRAWDĘ widziałam taki filmik u znajomych? Rzygam do dziś :O

Gość gość
Nagrać to może w nie, bo właściwie po co. Ale powiem szczerze, że ja mam kilka zdjęć z porodu - tyle że one są skrzętnie ukryte jako pamiątka dla nas. Nikt ich nie widział i dzieci raczej też ich nie zobaczą. To wyszło spontanicznie.

Gość gość
Podczas porodu wygladalam tak tragicznie, ze jakby ktos mi wtedy zrobil chociaz jedno zdjecie, to bym zabila.

Gość gość
Ja tez bym zabila.

Kiedyś poszłam do kuzynki i ona do mnie: chcesz zobaczyć jak moja M się urodziła i wyjmuje album, a ja oczywiście że tak, myślałam że zdjęcia ze szpitala takie na drugi, trzeci dzień a tu totalna masakra, krew, zdj pochwy i wychodząca główka...myślałam że zemdleję...

Gość gość
:D to sie nazywa "nowoczesna" mamusia !! Takajedna28 a ty byłaś już po porodzie czy jeszcze przed ?

Gość gość
Moja siostra ma nagrany porod,co prawda nie od d..y strony ale ja w zyciu bym się nie zgodziła. Widać jak wypycha dziecko i polozna kładzie jej na piersi zaraz, moim zdaniem takie chwile są zbyt intymne by to nagrywac i pokazywac komukolwiek.

Gość gość
22.39 -ale tobie pokazała ...czy też zrobiła event i sprowadziła koleżanki żeby się pochwalić ? :(

Gość gość
Co za chore pomysly. Pozygac sie mozna od samego czytania. A moze pokazecie doroslemu dziecku jak tata wkada czlonek do pochwy mamy (koniecznie zblizenie na narzady), zeby zrobic dzidziusia, czyli ciebie coreczko/synku. To to samo - chwile ktorych sie NIE POKAZUJE, fizjologia, intymnosc, a przy porodzie jeszcze krew, wody, kal i co tam sie nawinie. Czekam na relacje foto z kibla - tez czysta fizjologia, z pozadnego zatrucia przy rzyganiu, itd. W koncu tylko dzieki temu zyjecie.

Do gość 22.22 wczoraj - Byłam na dłuuuuugo przed porodem, nawet kandydata na tatusia nie miałam. Szok i trauma.

Gość gość
Takajedna -:(masakra ...Jak jeszcz miałaś wiek " społecznie nieciążowy" tj.nastolatka to nie wiem co tą kobietę opętało ...

Gość gość
Gosc 22:52 Ona nie pokazala ale szwagier nam wyswietlil ten film jak spotkalismy sie krótko po porodzie. Nawet nie wiem czy ona wie ze ten film obejrzalo kilka bliskich jej osob. Jak dla mnie porażka.