Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeszcze za mną zatęsknisz jestem tego pewna. Ty bym mu najchetniej napisała

Polecane posty

Gość gość

Ale nie bede się osmieszac :) W kazdym razie tresc brzmiałaby tak: "Nie wiem czy za miesiąc czy za dwa, ale zatęsknisz, tym bardziej, ze bede milczala i nie mam zamiaru prosić Cię o powrot :) Nie dam Ci tej satysfakcji i nie bede się za Tobą uganiała. Nie to nie. Nie mysl sobie, że będę Cie trzymala kurczowo za rekaw. A za jakis znajde sobie kogos innego i nie bede juz cie pamietala. Trafiles na silniejsza laske niz myslałes . Pa i powodzenia bo wbrew pozorom nie czuje zalu" Oczywiscie nigdy mu tego nie wysle, niech mysli, ze tak naprawdę mam go gdzies, wiec milcze :) I dlatego jestem prwie pewna, ze on jeszcze kiedys zateksni. Nie wiem czy teraz ale przyjdzie taki moment

Gość gość
A za jakis czas jak sie zobaczymy gdzies na drodze zawodowej ( bo to chyba nie bedzie uniknione) mam zamiar sie tak "zrobic" - nie na lampucere, ale najpiekniej jak potrafie) zeby spadł z krzesła :) Bo ostatnio sie zaniedbałam, ale to chwilowo, Zaczne cwiczyc, wybiele sobie zeby, kupie fajniejsze ciuchy, i bede piekna jak kiedys :) A on niech sie w doope wtedy pocaluje

Gość gość
Zdychaj debilko

Gość gość
Sam sobie zdychaj jak masz taka ochote ja nie zamierzam :P

Gość gość
Jak się zapuscilas to się dziwisz ze cie chłop w d**e kopnal?

Gość gość
Tak właśnie robi mi taka jedna mściwa laska. Dzięki temu mam ją jeszcze bardziej w d***e.

Gość gość
To co napisałaś to krzyk rozpaczy. Trochę Ci brakuje by być silną laska

Z tą rozpaczą to faktycznie wyczuwalne. Ja podejżewam, że to było tak:poznaliście się i było dużo seksu i jemu to pasowało. Później tobie przeszło a jemu nie. Seks się skończył, to stałaś się mu zbędna, bo nie miał żadnych plusów z tego związku. Więc podciągnął kotwicę i odpłynął, a Ty zostałaś na wyspie sama.

Gość gość
Troche brakuje, masz racje, ale pracuje nad tym :) Ale jestem prawie pewna, ze zateskni w koncu t=bo tak obiektywnie drugiej takiej ja szybko nie znajdzie bo : jestem sporo młodsza, jestem ładna i w ogole ciezko mu bedzie znaleźć taka druga naiwna jak ja Nie wiem co on sobie mysli, ale jest to facet zapatrzony w siebie i szukajacy aprobaty ( nieraz sie pytał czy za nim tesknie, czy nie moge sie juz doczekac naszego spotkania- zalosne), A teraz zobaczy, ze mam go w d... Bo skoro to on zerwal to co ja bede za nim biegac, jego niedoczekanie...Pewnie by go to bardziej dowartosciowało gdybym za nim zalała bo to facet z kompleksami, ale nie dam mu takiej satysfakcji :) Przynajmniej tyle

Gość gość
O matko ile tu złośliwych osob dzisiaj :O To lepiej waszym zdaniem gdybym do niego wydzwała 50 razy dziennie i rozpaczała? Przeciez tylko dzieki temu by obrosl w piorka jaki jest wspanialy - nawet gdyby miał tego dosc to tak by było bo to facet pelen kompleksow.Juz sie z nim żegnam powoli i tak jest mi łatwiej. Ale nadajdzie taki moment kiedy zateskni, moze za tydzien, miesiac , moze juz teskni...Ale coz juz bedzie koniec

Gość gość
zreszta już kilka razy w zyciu to przerabialam, ze facet zerwał , olał itd. a po jakimś czasie chciał wrocic, ale juz było dla nich za pozno ;) szczegolnie jesli to byly dluzsze znajomosci.

Gość gość
Autorko jestes kretynka:O

Gość gość
Cóż nie kazdy rodzi sie tak madry jak ty :)

Gość gość
autorko, nikt nie pisze ze masz do niego dzwonic, pisac czy blagac o powrot, ale to co napisalas w pierwszym poscie swiadczy tylko o tym jak bardzo cie zranil i ile zalu i bole jest w tobie....chesz byc silna, olej goscia i tyle...i nie kombinuj co by mu napisac ,zebyc mu dopiec. Najbardziej go "zaboli" twoja obojetnosc.

Gość gość
pewnie koles ma ja gdzies jak się nie odzywa proste jak drut posuwa inna i nie tęskni .

Gość gość
Jak długo z nim byłaś, autorko? Sypialiście razem?

Gość gość
Długo. Tak.

Gość gość
może cos odwalilas lub sex jemu się z toba znudzil a przynajmniej podziekowal za znajomość czy tak bez słowa i dlatego się irytujesz.

Gość gość
A ile on ma lat?

Gość gość
To pisze jakiś facet znudzony a wy łykaćie. Pełno tu takich nieudaczników. xxxxx

Gość gość
:D To pisze on pod postacią jej.:D

Gość gość
lykamy jak pelikany schizofremiki tu sa.

Gość gość
Już mam lepsza od Ciebie na pewno nie zatesknie.

Gość gość
A czy to do ciebie było schizofreniku

Gość gość
ja p*****le baby to sobie wkrecaja ze to do nich nie znając nawet autora .

Gość gość
o ten z tym zdjecem chyba potrzebuje akceptacji zalosny koles.

Gość gość
To ten matoł fiut założył temat :p on tu większość tematów zakłada

Gość gość
jemu to tworki sa potrzebne