Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćS

Dlaczego w tym kraju nie można być sobą?

Polecane posty

Gość gośćS

Dlaczego ten narod jest taki podły i nie tolerancyjny.?Czemu wszyscy narzucają swoje zdanie i swoj sposob bycia .Dlaczego na siłę ktoś kogoś chce zmieniać?Jezeli mam swoj styl i ubieram sie tak jak lubię i dobrze sie z tym czuję to w czym problem?.

Gość gość
Bo ludzie tutaj sa pojebani. Ale ja to pierdole nie będę robic tego co oni chcą i wygladac tak jak oni chcą bo zdaniem plebsu się nie przejmuje i to moje zycie. A normalni ludzie nie wtykaja nosa w nie swoje sprawy i im zwisa kto co robi ze swoim życiem.

Gość gość
Jak to ktos kiedys powiedzial: "Typowe polactwo. Jak ktoś złamie nogę to wyzdrowieje dopiero, jak sąsiad złamie dwie"

Gość gośćS
Wczoraj mi facet napisał-"zanim wrzucisz jakąś fote na fb.to przyslij ją najpierw do mnie spytaj czy moze być a dopiero potem dodawaj"Nosz kuzwa wndrwiłam się zapytałam czy sugeruje mi ze moje foty na fb są do kitu a on na to ze nie całkiem do kitu ale za mało w nich sexu klasy i pewnosci siebie.Dlaczego mam na siłę się zmienuać bo ktoś tak chcę?Dodam że to uformowała sie już cała grupa ktora mnie krytykuje ze "stara",ze"zle sie niby ubieram",ze takie włosy"ze taki biust itp.Rany !dlaczego nikt nie pomysli ze dobrze mu samej ze sobą tak jak jest Nie wydaję fortuny na ciuchy bo wolę wydać pieniądze na dzieci .Niedawno taka babka mowi mi"zacznij dbac o siebie"-jak mam dbac o siebie jak muszę (chcę)dbać w pierwszej kolejnosci o dzieci.To one dą wazne a ja jestem jaka jestem i nie mam zamiaru sie zmieniać dla czyjegoś widzimisię.Kase wole wydać na jedzenie niż firmowy ciuch.Ni komu nic do tego.Dziękuję za wasze wpisy.:-)

Gość gość
Jesteś z "ten kraju"?

Gość gość
a możesz mi wyłumaczyć co ma z tym wspólnego "ten kraj"? jak żeś sie wystawiła na publiczna ocene na facebooku to miej pretensje do siebie i facebooka a nie do kraju. jak cie face skrytykował to kooorfa miej pretensje do faceta że mu sie nie podobasz chociaż byłoby to obłudne twojej strony mieć pretensje do kogoś o to że mu sie nie podoba to co tobie

Gość gość
To przez jednego faceta krytykujesz cały naród? To niesprawiedliwe.

Gość gośćS
Bulwersuje mnie brak tolerancji w tym kraju.Temat o "dzidzia piernik..."jest tego przykładem.Temat moze mnie nie dotyczy ale podobny a ja jestem sobą i bede sobą czy to sie komuś podoba czy nie.Apel.:nie probojcie ludzi zmieniać na siłę bo zgorzknieją jeszcze bardziej i bedą odbierać was jak atak na swoją osobę.

Gość gość
Można się nie przejmować ale oczekuj od społeczeństwa drwin, agresji słownej i fizycznej, ostracyzmu. Mówić o wolności to jedno a być wolnym to zupełnie inna sprawa. Tu cebula skwierczy pod beretem z byle powodu.

Gość gość
woi znajomi na facebooku to nie naród. to banda ttakich samych złamasów jak ty, któa lansuje sie na indywidulistó c***j raczy wiedzieć po co skoro i tak wiadomo, że najważniejsze są proporcje lajków do hejtów czy jk to sie tam nazywa. jak cie nie interesuje co o tobie myślą inni to po kiego c***ja piertalasz foty na fejsa? w dodatku masz pretensje do narodu. zmień znajomych a nie naród

Gość gość
to koorfa wyjedz jak cie bulwersuje

Gość gość
Typowa bulwa cebulowa powie ,że sama sobie winna :D

Gość gość
Słusznie, nie Cię nie zmusza do bycia Polką. Zrezygnuj z obywatelstwa i wyjedź.

Gość gość
Moim zdaniem to jest ok, że istnieją pewne ramy, np. to, że strój wyznacza rolę społeczną człowieka albo okazję, która go dotyczy. Dlatego np. 40 letnie matki 3 dzieci świetnie wyglądają na obcasach i w spódnicach, ale nie w takich odsłaniających półdupki, bo półdupki odsłania się za młodu, w sypialni, na plaży/basenie. Nie akceptujesz tego rodzaju norm, to jesteś nietolerancyjna, o!

Gość gośćS
Nie ..napisałam ze jrst cała grupa już takich osob od wielu lat a ten facet tylko mi to powiedział wprost.Napisałam ze w tym kraju bo faktycznie za granicą ludzie są bardziej tolerancyjni.Wiele osib twiwrdzi ze fajnie sie ubieram..a tu tylko ze spodenki jak "nastolatka'a to sykienka nie taka "nosz kuzwa to juz nic nie mozna wstawić na fb bo wszystko nie tak jak ma być?Pieprze takie życie.Nie bede sie zmienuać dla kogoś.Wiele osob z zagranicy pochwala moj sposob bycia.Nie znam tego faceta

Gość gość
Nie mam konta na fb i nie mam bólu doopy jak autorka. Miłego dnia wszystkim:))

Gość gość
może twój facet nie chce miec hipiski w znajomych. pomyslałas o tym? o tez ma prawo do swojego imagu a jego częścią są znajomi na facebooku. apewniam cie że na ulicy nikt do ciebie o ubiór pretensji miał nie będzie. skoro zgodziłas sie być wizytówką jakiegoś facebookowego pedała to musisz brać pod uwagę że ma wymagania co do wyglądu.

Gość gość
Rycząca piecdziesiątka? ?:)

Gość gość
gość dziś Ja sobie wymyśliłam że świat ma być taki i taki to co nie pasuje wymazać :D

Gość gość
Zagranica taka dobra, bo pochwala jej krótkie spodenki itp.

Gość gość
jak ci sie to nie podoba o zrezygnuj ze znajomości. gdzie ty tu widzisz nietolerancje? nie można wszystkiego toleroać chyba że chcesz mieć n wśród znajomych takich któzy wystawiaja zdjęcia swojego seksu ze zwierzęami albo ich maltretowania. tolerujesz takie zachowania? miałabyś cos przeciwko gdyby jakiś zwyrol wpiertolił ci sie do znajomych ze zdjęciem fiuta w garści albo ze srzykawka w kablach? koś coś toleruje krtos inny nie. najlepiej jak sie omijają z daleka.

Gość gość
Tacy są Polacy, sami narzekają, są nieszczęśliwi i innym nie pozwolą być szczęśliwym. Zachowaj się inaczej niż ogół społeczeństwa to od razu w łeb dostaniesz i wrócisz na swoje miejsce w szeregu.

Gość gość
mówiąc komus co ma tolerować narzucasz mu swoja wole a jak krzyczysz ze nie chce jej zaakceptowac i nazywasz to nietolerancją to de facto piętnujesz go społecznie. wykazujesz sie ostracyzmem względem tej osoby sposobu bycia i poglądów i jesteś względem niego nietolerancyjna. on po prostu powiedział ci, że nie chce na swoim własnym profilu znajomych którzy tak wyglądają. krótko mówiąc nie chce być twoim facetem jeżeli będziesz sie dalej tak ubierała (jakkolwiek sie ubierasz) to jest nietolerancja? jakbyś chciała ze mną iśc do łózka a ja bym powiediał że nie jesteś w moim typie tzn że jestem nietolerancyjny? nie nadużywaj słów kktórych nie rozumiesz

Gość gość
Mi nie przeszkadza jeśli jakaś kobieta ubierze się jak chce, tyle że przez chwilę się z tego zaśmieję, jakby nie było mam prawo do drwiny.

Gość gośćS
11.15co masz do moich spodenek??To kal soe ubrać na wycieczkę w upał 30stopni?.Spodenki klasyczne ,dobry materiał..kolor miedzy beż a lawa z mlekiem..di tego biała koszulka i sportowe obuwie co w tym złegobo ja nic tu noe widzę.Wazne ze mi jest wygodnie.!Na inne okazje spodnica za kolano ,marynarki żakiety i koszulowe bluzki.Nie bede ubierać sie jak rozneglizowana smarkula bo jestem przed 40 i pewne normy obowiazują.Cenie sobie stonowane i skromne wzory i kolory.Nie bede sie stylizować na Bog wie kogo bo to sprzeczne z moją naturą.

Gość gość
siła ci ktos zdziera łachy? ja też nie życzyłbym sobie podawac publicznie reki np naturystom albo homoseksualitom. bo niby dlaczego mam to robić? jest jakiś przymus akceptacji? nic do nich nie mam ale jak podasz reke to za chwile bea chcieli od ciebie czegoś czego możesz nie akceptować. np wyrooochać cie w dooope. i co też mam to tolerować bo oni sa inni?

Gość gość
Moja mama ma 50 lat i na wycieczce też nosiła krótkie spodenki i wyglądała zupełnie normalnie. Jeśli ciebie się czepiają, to chyba nie o to chodzi.

Gość gośćS
11.21.nie mam go w znajomych i nie jest moim facetem..czasem tylko.podglada moj profil.A jak ja sie niby ubieram co?Nie ubieram sie wyzywająco bo nie lubie sie tak ubierać i już.!Jesli ktos probuje mnie dopasowywac do siebie na sile to ja nie chcę byc w tej grupie wszech wiedzących nieomylnych i takich och i ech.!Jestem sobą i kocham siebie taką jaką jestem.!

Gość gość
11.21 Absolutnie w punkt! Szacun za wpis.

Gość gośćS
11.21.A nie pomyslałes ze tę osobe to boli?moze ta osoba tak lubi i dobrze sie z tym czuje.Rownie dobrze ktoś moze zadrwić z Ciebie .Kazdy ma swoj gust i lazdy ma prawo do swojego stylu.