Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są jeszcze normalni faceci?

Polecane posty

Gość gość

Z góry przepraszam za wrzucanie wszystkich mężczyzn do jednego worka, ale nie wiem czy mam pecha czy po prostu normalni faceci już wyginęli. Wczoraj poznałam w internecie pewnego chłopaka, wydawał mi się fajny jako osoba, z ambicją, z pasjami, ale oczywiście nie różni się nic od tych poznanych wcześniej w "życiu realnym", chodzi mu tylko o jedno. (Jeszcze nie ma odwagi napisać wprost, zasugerował, że mogłabym sprawić, że poczuje się lepiej, więc zapytałam co ma na myśli to odpisał, że dobrze wiem co). Panowie, dlaczego lubicie łatwe kobiety, takie które zgodzą się na wszystko z każdym na pierwszym spotkaniu... Później żalicie się jakie kobiety są złe, niewierne itp :( i tu nie chodzi, że wybieram tych złych, bo wśród tych facetów, których poznawałam np . w pracy to były wykształcone, inteligentne osoby. Nie mieli okazji nawet mnie poznać, zobaczyć, że mój mózg jest atrakcyjniejszy niż wygląd, bo po odmowie przygody zrywali kontakt i szukali kolejnych naiwnych. Nie chodzi o to, że trzeba czekać latami, miesiącami, ale jeden dzień to chyba stanowczo za mało na poznanie człowieka . Pozdrawiam!

Gość gość
Są, są, ja na trafiałam i na takich i na takich :) Tyle, że ja jestem raczej przeciętna z urody, może jak jesteś śliczna, to bardziej przyciągasz tych chętnych na cielesne igraszki.

Gość gość
Co do tego ostatnio poznanego masz rację, nie ma to jak rzucać aluzje seksualne on-line/sms :D

Gość gość
Badzmy szczerzy- Kobieta nie jest potrzebna mężczyźnie by uzywac mózgu tylko by lizać mu moszne i polykać penisa az po same jaja. Ewentualnie ugotować obiad.Więc nikt nie patrzy na intelekt,wręcz wkurza jak baba jest przemądrzała.

Gość gość
Bo nie nadajecie się już do czegoś innego czego meszczyzna nie zrobił by lepiej sam bądź z innm facetem

Gość gość
A i przepraszam za wrzucanie was wszystkich do jednego wora

Gość gość
Tak, tak, niedługo do seksu też nie będziemy się nadawać, bo liczne przykłady wskazują, że 2 mężczyzn robi to lepiej.

Gość gość
Nie sądzę ,by większość facetów przeszła na gejostwo.Raczej bardxo prawdopodobne jest ze w niedalekiej przyszłości lalki ze sztuczną pochwą i piersiami zostaną zastąpione przez w zasadzie niczym się nie odróżniające od człowieka bioroboty,które bedziemy mogli zamowic lub nawet sami stworzyć.No i Wtedy każdy będzie mógł sobie wybrac lub stworzyć idealną laskę jaką chce i dymać na różne sposoby od rana do nocy.A "prawdziwe kobiety" z fochami i miesiaczką odejdą do lamusa.;)

Gość gość
Spotkałam nawet takich marzących o założeniu rodziny. Oczywiście o seksie też myślą, wiadomo, ale dostrzegają w kobietach też inne sprawy i nie pchają się od razu z łapami czy aluzjami.

Gość gość
Ty od przyszłości z biorobotami: wątpię w taki rozwój sytuacji. Gdyby jednak tak było, to po prostu zostałabym lesbijką i i tak miałabym lepiej w związku z laseczką niż facet z biorobotem do dymania.

Gość gość
Gość 11.02 Tobie przydałaby się kobieta z mózgiem. Przynajmniej poprawiłaby Twoje błędy ortograficzne. "Meszczyzna". Hahaha :D To jeżeli faceci nadają się tylko do jednego to chyba też zostanę wieczną singielką.

Gość gość
To jeżeli faceci nadają się tylko do jednego to chyba też zostanę wieczną singielką. x Teraz faceci wzięli się za gotowanie, więc jeśli sama nie lubisz, to można mieć jakąś korzyść ze współprzebywania :)

Gość gość
Ale ja sobie tego nie wymyśliłem,to juz się dzieje ,postęp w tej dziedzinie to kwestia czasu. A w ogóle to wielu mężczyzn chce poważnego związku i dzieci ,tylko wy wybieracie sobie zawsze "bad boyów" ,którzy was z tej miłości aż biją , traktują jak szmate , a wy ich utrzymujecie i wierzycie ze wasz misio sie zmieni.A jak się nie zmieni po dluzszym czasie to znajdujecie kolejnego bad boya...Spora grupa tez ma relacje sponsorskie,k***i sie by kupic sobie nową torebke bo jest zbyt leniwa/ glupia by normalnie na nią zarobić. gdy juz sie zestarzejecie po wszystkich patologicznych zwiazkach i 1000 sponsorów wtedy pragniecie stabilizacji-ale wtedy jest juz za późno!

Gość gość
Weź koleś, jesteś sfrustrowany, ciągle to wybieranie badboyów i inne cuda :D Znam tylko jedną kobietę, która na takich leci, pozostałe już w czasach liceum chodziły z dobrymi chłopakami.

Gość gość
Nie mam relacji sponsorskich, nie jestem głupia i leniwa, nie oczekuje od faceta drogich prezentów, bo zarabiam sama na siebie. Nie szukam bad boyów, bo z racji pracy przebywam w towarzystwie ludzi inteligentnych i wykształconych. Aktualnie nie szukam też męża, bo mam na to czas. Ale chodzi o zwykłe traktowanie ludzi z szacunkiem, a nie jak przedmiot. Jak macie ochotę to idźcie do agencji i po problemie. A może według Ciebie powinnam się zgodzić na propozycje faceta z internetu, pomimo, że go nie widziałam na oczy, ale jestem kobietą wiec to mój obowiązek ? Szukajcie dalej takich, to będziecie mieć super żony! :)

Gość gość
Tym z internetu się nie dołuj, bo tam siedzi mnóstwo tego rodzaju typów, gorzej z tymi facetami z pracy, jeśli spotkałaś kilku takich, to aż przesada. W internecie udawaj, że nie wiesz o co chodzi, np. napisz "aaaa, chodzi ci o wysłanie uśmiechu" i wyślij buźkę hahaha.

Gość gość
11:42 Po co się tak rozpisywać,napisz po prostu ze jesteś szarą myszką w wielkich pinglach i siedzisz caly czas w bibliotece. Co nie zmienia faktu,ze kazda ktora jakoś wygląda po prostu k***i się za kase. Masowo to robicie.

Gość gość
Hahaha rozbawiles mnie, nie jestem wcale szara myszka. Wręcz przeciwnie. Jestem po prostu kobieta z zasadami. Gość 11.46 Dziękuję za mądra rade. Dokładnie napisałam coś w tym stylu. I wyobraź sobie, że dzisiaj cały dzień zero odzewu z jego strony. :D Chociaż szkoda, bo spodobał mi się.

Gość do autoro
liczyłaś/eś kiedyś ile tematów na dobę zakładasz? pod 100 będzie :) psychiatra listy ci od przynajmniej roku wysyła, odezwij się do niego koniecznie :D🖐️

Gość gość
Gość 17.13 Chyba leków dzisiaj nie brałeś! Ale to twój problem.