Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wytrzymałam, napisałam smsa

Polecane posty

Gość gość
Mój mąż jest nie do znalezienia w necie na szczęście.

Gość gość
Jest takie powiedzonko "Jestes glupsza niż Konstytucja przewiduje" (z szacunkiem do Konstytucji).

Gość gość
Czemu? Zakochałam się głupio, to fakt. Nie miałam się komu wygadać, napisałam tutaj. Chcę z tym skończyć, jakoś zamknąć tę sprawę, na razie wydaje mi się, że póki z nim nie porozmawiam to mi się nie uda

Gość gość
Jasne, to dalej się poniżaj i dzwon aż w końcu on Ci wykrzyczy cos w stylu ,,odwal się ode mnie naiwna babo!". To chcesz usłyszeć? Niby co dałaby Ci teraz rozmowa z nim, on może Ci cos nasciemnia a Ty dalej będziesz czekała na jego ochlapy zainteresowania z nadzieja ,,może kiedyś..." i tkwiła w tym emocjonalnie. Albo wykrzyczy Ci dosadnie i szczerze co o Tobie mysli a Ty stracisz poczucie wlasnej wartosci, wjedzie Ci na psychike. Po co Ci to? Masz rozumowanie nastolatki a jesteś podobno dojrzałą kobieta...nie pograzaj sie dalej i odpusc.

Gość gość
Już mi wjechał na psychikę i poczucie wartości. Najgorsze jest to, że te parę dni wspólnych w lipcu to była BAJKA. Jak można być tak zakłamanym? :(

Gość gość
tego poczcucia wartosci nie mialas przed nim. On gdybys je miala niczym na psychice by ci nie zaszkodzil. Jestes b.infantylna.Nastolatce mozna wybaczyc,bo nie ma doswiadczenia i emocje czasem nierówne,jak to w tym wieku. Ale ty,kobieta dojrzala ? nie rozumiec,że ktoś czegoś /kogoś nie chce ? Ze zrobił błąd i nie chce go powielać ?

Gość gość
Jak to bajki,one sa..w bajkach.Nawet dzieci w nie nie wierzą hehe.Chyba,że ty mentalnie nalezych do tych malutkich dzieci,to wtedy jasne.

Gość gość
Autorko, mam bardzo podobny problem. Chyba też jestem emocjonalnie popaprana :( Możesz zostawić jakiś namiar do siebie? Nie będę tu sie produkować bo mnie hieny zjedzą :(

Gość gość
Jakie hieny ? Pie*przyc sie raz z zajętym facetem i opowiadać przez kilkanascie stron o tym oraz kombinować zemstę donosem do żony to za mało,by miec krytyczne zdanie ? Uruchom jedna z drugą rozum a nie (zwierzece)instynkty,wymiec spod dywanu te brudy i zamiec swoje życie - trzeba tylko chciec a nie tkwić w ułudzie !

Gość gość
Gość 11.23 zostaw maila, napiszę do Ciebie. Co do osób broniących postawy mojego byłego kochanka - faktycznie gdyby powiedział: popełniłem błąd, nie chce już żony zdradzać, skończmy to, itp. ok, daję spokój. Ale on przez parę miesięcy mnie łudził że coś z tego będzie. A ja się nakręcałam... A potem zaczął opowiadać (ze szczegółami) o swoich wyczynach seksualnych z kochanką. I jak to żona jest zimna. Rozumiem że chciał mnie zniechęcić tym samym, ale to było za późno o parę miesięcy, ja już byłam wkręcona :(

Gość gość
Masz gg autorko?

Gość gość
Nie. Jakaś inna forma kontaktu?

Gość gość
Dawał Ci nadzieje na cos więcej bo po co ma zrywac kontakt, trzyma Cie w zapasie, w razie gdyby nie miał co poroochac to odezwie się do Ciebie :D a Ty- z racji ze się wkrecilas- polecisz do niego z entuzjazmem... Ale Ty glupia jestes ,serio juz niektóre nastolatki są madrzejsze... To teraz miesiącami zebraj o rozmowę z nim, bo Ty się wkrecilas :D masz tyle cierpliwości i głupoty w sobie? Pamiętaj, nie dawaj mu spokoju póki się nie wytlumaczy ha ha :D

Gość gość
Ale prostackie podejście to powyżej. Autorko, nie daj się stłamsić przez prostaczki.

Gość gość
czyli co niby ma zrobic autorka skoro prostaczki zle podpowiadają?

Gość gość
cudna kobieta super blog www.xurl.pl/bestblondi

Gość rozważna i nieromantyczna
Dziewczyno skończ to. Zbierz resztki godności i nie ośmieszaj się więcej. Gdyby facetowi chociaż odrobinę zależało na tobie nie byłabyś tu i teraz. Wiec sorry ale odpuść sobie

Gość rozważna i nieromantyczna
Dziewczyno skończ to. Zbierz resztki godności i nie ośmieszaj się więcej. Gdyby facetowi chociaż odrobinę zależało na tobie nie byłabyś tu i teraz. Wiec sorry ale odpuść sobie

Gość gość
Ja tez autorki nie rozumiem, on juz od sierpnia ja olal i to ona go pozniej nagabywala smsami i telefonami, a ta po 4 miesiacach dalej zdziwiona...

Gość gość
Nieromantyczna,oboje zajęci.Już lepiej,że jemu na niej nie zalezy.Autorka sobie uroiła i gada coś o sprawie od lipca ale przecież to ona nakreca te miesiace,gosc juz dawno mówi "nie".

Gość gość
Tu jest wiele tematów o romansach żonaty-mężatka,ale tak dennych jak autorki nie ma. Po pierwsze tu nie ma romansu ani zadnej bajki !! Tu jest maż i zona,którzy nie umieją/nie chcą się dogadać i kobieta,która kopnął a zadek inny żonaty. O czym tu rozkminiać ? o tym jednym razie,gdzie go zgłuszyła ? Kilkanascie stron jej kombinacji wystarczy,zeby zakonczyć ten temat a autorka niech sobie robi co chce ze swoim życiem.

Gość gość
Określił się i zakończył szybkim cięciem. Bywa i tak. Nic nie ugrasz, a zrobisz z siebie idiotkę. Odpuść. Pisze to kobieta.

Gość gość
Autorko, to może zostaw maila ja napiszę do Ciebie. Tu nie ma sensu pisać...

Gość gość
17 stron stron iluzji a kolejna pisze ze tu nie ma sensu pisac.A ty czego oczekujesz ? poparcia,zeby brnać w zdrady gdy facet cie nie chce ? donosu do zony ? A moze u licha choc proby naprawy swojego związku?!

Gość gość
Ponad 3 lata starałam się naprawić związek. W sumie od czasu do czasu nadal próbuję. Mąż nie jest zainteresowany jakąkolwiek pomocą z zewnątrz, sami nie jesteśmy w stanie przerwać impasu. Strach przed byciem samotną matką tylko mnie powstrzymuje przed rozstaniem, finansowo jestem niezależna. Tak samo uważam, że przeniesienie dyskusji na maila nic nie zmieni, ale jeśli bardzo chcesz to proszę: kicia@wir.pl

Gość gość
Sytuacja z mężem,to jedno (już jesteś samotną matką,tylko fikcja cie trzyma,że jest inaczej) a drugie to siano w głowie w zwiazku z tym 35-latkiem.To było,zdarzyło sie i tyle. Po co tu jakies kombinacje,reperkusje na jego rodzinie? Gość nie chce tego ciągnać i ma do tego prawo.Dal jasny komunikat. Czego tu tu jeszcze nie rozumiesz ? A to nie B,C czy W tylko A-taki przykład.

Gość gość
Jak Ty masz maila kicia to widzę, żeś dno i wodorosty. Infantylna baba, rzeczywiście przejscie na @ nic nie da :D

Gość gość
Maila założyłam wczoraj - miałam nastrój na kicię. Chyba nie myślisz że podawałabym tu swojego normalnego maila?

Gość gość
Gość 9:56 dziękuję za rzeczową wypowiedź. Moja racjonalna część osobowości zgadza się z Tobą w 100%