Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strasznie dziwne samopoczucie. Pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że to co tutaj piszę powinno być kierowane do lekarza, ale chcę chociaż trochę sobie ''ulżyć'' mając nadzieję , że jest tu ktoś z takimi problemami z jakimi borykam się ja. Mam 23 lata i jestem 2 miesiące po porodzie. Miesiąc po ciąży zaczęłam sobie ćwiczyć. Rower, bieganie , MelB..Wszystko fajnie. Kiedy wróciłam pewnego dnia z roweru i po zrobieniu przysiadów wieczorem zaczęły mi mrowieć ręce i nogi..Doszły bóle stawów, złe samopoczucie, zawroty głowy, Mrowienie przestało.. byłam u lekarza , dostałam skierowanie na morfologie z rozmazem wszystko ok tylko troszkę krwinki czerwone podwyższone. Myślałam , że to reumatyzm.. byłam załamana.. czytałam na internecie o wszystkich chorobach świata i wszystkie objawy mi pasowały .. i tym bardziej się w tym wszystkim pogłębiałam..u reumatologa też było ok .. ale u palców u rąk mam nad stawami trochę czerwone i troszkę opuchnięte i czasami mnie pobolewają... robiłam OB, CRP, ASO w normie .. nie wiem.. to takie dziwne..wszystko.. czuję się jakbym była ''pijana'' uczucie jakbym ''nie wiedziała co się dzieje ''. Oraz ucisk między oczami...Od czasu do czasu ból kręgosłupa lęźwiowego ..Nie wiem czy to nerwica ? Czy już naprawdę mi coś dolega ? 13.09 mam ortopedę niech sprawdzi mi te stawy.. i prawe kolano które mi szwankowało po ciąży.. Czy ktoś tu ze mną popisze i doda trochę otuchy ? No błagam..

Gość gość
Nie mialam RTG kregoslupa ;( moze mi ortopeda da skierowanie.. zapomnialam dodac ze mam 2 dziury w zebie..i jeden wielki ubytek.. jutro pierwsza w zyciu wizyta u dentysty.. czy to moze byc powod ?

Ja tez jestem młoda osoba mam 25 lat. W 2013 r we wrześniu urodziłam córeczkę wszystko bylo ok w lutym 2014r zaczely sie moje problemy ze zdrowiem miedzy innymi wlasnie czułam mrowienia zawroty glowy zle samopoczucie irganizm jakby mial 70lat do tego uczucie ciężkości w glowie. Dostalam skierowanie do szpitala tam zrobili badania łącznie z TK Glowy wszystko bylo ok. Okazalo sie ze mam problemy z kręgosłupem i wzrokiem. Lędźwiowy lewostronnebskrzywienie i rotacja osi Oiersiowy Dyskopatia Szyjny niebstabilny w 3lub 4 miejscach. Abjesli.chodzi o wzrok to powinnam nosić okulary szkla minusy. Prawe oko jest slabsze od lewego.