Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mam jakiś problem ze sobą?

Polecane posty

Gość gość

Po raz drugi od kilku miesięcy się zakochałam . lecz juz na samym poczatku się na nim przejechałam troszkę popisywał sobie z innymi dziewczynami później urwał nam się kontakt na dłuższe kilka dni.. Z jego strony.. Już nie chciałam mieć z nim nic wspólnego, no ale wyszło jak wyszło dalam druga szanse, po czym się starał ukazywał ze naprawdę kocha i zależy mu bardzo. Później wyjrzalam wiele p****li i różnych osobnych panienek przed kamerka. Chciałam go zostawić ale wykrzykując wszystko mu w twarz co o tym sadze stanęły mu łzy przeprosił. Teraz jest dobrze nic nie wypatrzyłam podejrzanego. Lecz mam urazę:-( kocham go ale potrafię o byłe co strzelić Focha, być zazdrosna oczywiście nie mówiąc nic tylko odgrywając się zachowaniem (czasem przesadnym ) ale cóż taki charakter. Jest okej, tyle ze wyobrazam sobie ze to może się powtórzyć .. Nawet mam głupie przypuszczenia ze mógłby mnie zdradzic, wypomne iz wczesniej po pierwszej miłości zostalam okrutnie potraktowana zdradzona i porzucona. Nie potrafię siebie zmienić, czasem zastanawiam się czy wgl mu ufam...

Gość gość
Przepraszam ale akurat mój związek nie twal (5) lat. I pisze tu po raz pierwszy, pozdrawiam. :-)