Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kociara311

Nadwaga u dziewczyny a seks.

Polecane posty

Co sądzicie o seksie z dziewczyną z nadwagą? np. z taką https://zapodaj.net/a166d182d06c9.jpg.html Brzydzicie się? Macie doświadczenia? Proszę o kulturalne wypowiedzi ;) Jestem ciekawa waszych opinii, tylko dlatego dodatkowo załączam ten link. PS. Nie jestem zakompleksiona czy coś z góry mówię do jakiś anonimowych hejterów, który mogliby twierdzić, że chcę się dowartościować.

Gość gość
Wielu z chęcią Cię wydyma, nie martw się...;P

Gość gość
jeśli facet cie nie chce to inny zachce a jeśli wielu nie będzie chciało to porponuje zacząć ćwiczyć ps. nie myślałem że puszyste dziewczyny myślą i chcą seksu ;)

Haha, bardzo śmieszne. Ja nie mówię, że ktoś mnie nie chce. Mnie nie przeszkadza nadwaga. Jakoś nikt mi nie powiedział, że mu coś jakoś przeszkadza. Chce po prostu znać opinię różnych mężczyzn. Czysta ciekawość. Z resztą ja mam swój gust, wolę być taka niż mieć wysportowany brzuch. A to "ps" mial byc zart czy czysta zlosliwosc?

Gość gość
i jeszcze jedno - najlepsze laski nie golą tzipy!

Gość gość
Wielu lubi takie paszteciary, w dodatku ekshibicjonistki...

Do szanownego gościa, każdy umie hejtować z anonima. Lepiej się pokaż swoim pięknym idealnym ciałem. Dowartościowałeś się? Bo ja jakoś nie poczułam się gorzej przez twoje chamskie opinie.

Gość gość
Zapowiada się mokra noc dewiantów...

Gość gość
Są laski, które lubią hejt - to je kręci...Wiadomo!

Dziękuję za tę opinię ddt30. Jednak ja nie zmieniam się pod kogoś :) jezeli komuś coś w przyszłości nie będzie pasowało to może się zmywać :) Jesli bede chciala cos zmienic to to zrobie owszem ale tylko wtedy kiedy poczuje sama taka potrzebe. Mnie nie przeszkadza bardzo ani moje cialo ani bielizna. Starac sie moge dla siebie, nie dla kogos. Uważam, ze najwazniejsza jest opinia wlasna na temat wlasnego ciala. Reszte mozna traktowac jako sugestie ewentualnie. Dziękuję za kulturalna wypowiedz ;)

Gość gość
Wiem, że pytanie kierujesz głównie do facetów, ale jako kobieta chętnie się wypowiem :) mam podobną figurę do Twojej, chociaż jestem troszkę szczuplejsza, bo zadbałam o to, ale był tako okres kiedy wyglądałam podobnie, obstawiam, że biust masz równie spory jak ja, po schudnięciu wiele mi go nie ubyło, a zrobił się zdecydowanie twardszy. Jak zaczynałam uprawiać seks byłam strasznie zakompleksiona, ale mi to przeszło i z własnego doświadczenia wiem, że mądrzy faceci lubią takie kobiety, ze względu na to, że z reguły takie bardziej się angażują, są bardziej namiętne, chcą zrobić wiele dla dobra partnera w łóżku, przynajmniej ja taka byłam i każdy facet szalał z rozkoszy, uwierz w siebie i swoje możliwości, a zobaczysz ile potrafisz w łóżku ;) swoją drogą, nie zmieniaj się, bo Ty masz się czuć dobrze w swoim ciele przede wszystkim, a wtedy sama się przekonasz ile potrafisz :)

Gość gość
Miałem kiedyś grubszą i szczerze przyznaję że poszedłem z nią do łóżka z czystej ciekawości, bo wszystkie moje partnerki były drobne i szczupłe. Dziewczyna była zadbana, miała ładną twarz i była niezwykle sympatyczna, a seks był rewelacyjny, była strasznie zaangażowana, widać było że była spragniona dotyku, seksu i nie przypominam sobie aby jakaś kobieta tak się tym seksem cieszyła i co mnie zaskoczyło miała świetną kondycję. I nawet przyjemnie było czuć ten ciężar na sobie, mieć za co złapać, a i trzymanie głowy między potężnymi udami było całkiem miłe... ogólnie pozytywne wrażenia, choć pewnie to zasługa jej osobowości, a nie wagi.

Gość gość
jeśli dziewczyna ma łądną twarz to kilak kilogramów wiecej nie przeszkadza a twoja figura jest ok bo tylko lekko wystaje brzuch ale są zachowane ksztąłty wiec sam bym z ciekawości sie z taką osobą przespał

Cieszę się, że na tym forum też jest jednak sporo miłych osob i szczerych. Osobiście nie mam dużego biustu niestety, ale jakoś nie płaczę z tego powodów. Z kompleksów wyrosłam już może z rok temu. Wszystko zależy co kto lubi ;) Poza tym seks to seks, każdego może kręcić co innego, ale oprócz wyglądu to zachowanie i seksualności, no nie ;) Na co komu chuda czy gruba laska, jeśli mówimy o sferze erotycznej która wgl nie jest zaangażowana. Ważne, żeby nie było skrajności :D. No tak wspomnieliście o twarzy, jednak uważam, że jest ona najważniejsza. Osobiście moim zdaniem, ja jako kobietą wolę osoby o twarzy, która mi się podoba, bo ciało jak ciało. Można nad nim pracować, jakby coś ktoś chciał zmieniać.

Gość gość
kirwa jaki pasztet. zrób coś ze soba. jako kobiecie chce mi się beltnac jak na ciebie patrzę a co dopiero facet. twój bofy fat % to pewnie jakieś 28 proc

Gość gość
Wygląda dobrze, spedalonym sie nie bedzie podobać. Wszystko gra jak dla mnie :D jeszcze do tego fajne cycki i jest to co tygryski lubia najbardziej.

Gość gość
nie wyglądasz źle. parę kilo więcej to nie jakiś dramat. ważne żebys była aktywna w łóżku i dbała o higienę. jednak troszkę okraglejsze dziewczyny nie zawsze czują że coś jest nei tak z ich zapachem. tak samo jak grubsi faceci z resztą

Gość gość_nw
Kociara311 fajna z ciebie Babeczka, nic dodać nic ująć chętnie poogladam cie bez bielizny, podobaja mi sie nie jestes za gruba, akurat w sam raz

Gość jestem gość
jest takie powiedzenie: z chudą na ulicę, z grubszą do łóżka... o ile z tym pierwszym niekoniecznie się zgodzę, to z tym drugim... cóż lekka nadwaga, więcej ciałka do pieszczenia, więcej ciepłego dotyku w obie strony chętnie się z Tobą umówię:)

Gość gość_nw
ej no bylem pierwszy..... :)

Gość jestem gość
chyba obejdziemy się smakiem:)

Widzę, że znajdują się kulturalni mężczyzni bardziej niz te prostackie chamy. Dziwię się im, że aż poświecają mi ten ich drogi czas. Jesli chodzi o higiene grubsza czy chudsza każda musi dbac. Mycie codzienne, balsamiki , perfumy - to wydaje sie niezbedne.

Gość gość
Chętnie zatopiłbym swój język między taki udami :)

Gość gość
Ciało każdej kobiety jest piękne. !!!!!!

Gość jestem gość
olej hejterów, skup się na wypowiedziach pozytywnych po co tracić czas na myślenie negatywne jesteś świadoma swojej wartości i to się liczy swoją drogą to ciekawe jak wyglądają Ci, którzy krytykują a zaproszenie ponawiam:)