Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy istnieje ryzyko ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Otóż pare razy siedząc na chłopaku okrakiem/ leżąc na nim ocieraliśmy się przez ubrania, pare razy czułam jego penisa przy pochwie, za każdym razem obydwoje mieliśmy majtki i jeansy, wiem że mu stał ale czy doszedł nie jestem pewna, nawet jeśli to czy jest jakaś szansa na ciąże? Dodam że zawsze miałam wkładkę higieniczną w majtkach albo podpaskę, cykle mam po 32-40 dni, takie sytuacje były z 6 razy pomiędzy 5 a 13 dniem cyklu i ostatnio 19 dnia wiec patrzac na dlugosc cykli byc moze 13 dnia lub 19 dnia miałam dni płodne ale oprócz ubrań miałam wkładke/podpaskę, czy jest jakieś ryzyko obojętnie czy doszedł w spodniach czy tylko się podniecił i stał mu bez wytrysku? Mogło coś przeniknąć? Tymbardziej że zazwyczaj patrze później na majtki i zauwazylabym plamę tak mi się wydaję. Kiedyś czesto czytałam na forum takie tematy tego typu, teraz gdy sama mam chlopaka łapią sie mnie obawy przy takich sytuacjach chociaz troche juz sie oczytalam opini od ekspertów itp co sądzicie?

Gość gość
Moim zdaniem nie ma nawet najmniejszej szansy

Gość Misiaczek_86
Nie nic ci nie bedzie,przez spodnie to raczej nie mozliwe bys zaszla w ciaze co innego na samych majtkach

Gość gość
ludzie co wy gadacie. nie słyszeliście o ciąży majtkowej??!!