Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochacie swoje psy?

Polecane posty

Gość gość

Ja mojego kocham jak czlowieka!

Gość gość
Tak mam dwa ale ten jeden jest taki kochajacy ciągle się cieszy i chce być glaskany.. a niby pies zabójca. Ale drugiego tez kocham chociaż on ma charakterek i juz taki wierny nie jest.. i czasami mnie wkurza

Gość Baska2016ik
Moj amstaff to Moja najwieksza milosc w zyciu!! Najkochanszy i przeslodki

Gość gość
i to jeszcze jak !! gdyby nie ten pies to bym juz dawno popełniła samobójstwo,przyplątał sie w dniu kiedy chodziłam naproszkowana po miescie szukając wejscia na dach bloku. Ludzie ! serio ten pies to prawdziwy antydepresant,strasznie go kocham ,całuje go w oczka ,w uszka,w brzusia,śpi ze mną,chodzi ze mna do pracy ( mam na szczeście taka mozliwość ) ,na zakupy tam gdzie wolno,24/24 ze mną . I tak od siedmiu lat. Kocham Cię Falco!!

Gość gość
te osrańce, syfiarze tylko trzymają kundle !!!!

Gość gość
Moje pieski są kochane

Gość gość
Kocham mojego pieska. Kundelek ze schroniska z klapniętym uszkiem i ogonkiem gęstym jak miotełka

Gość gość
nie da sie nie kochać:)

Gość gość
Poteby pies to tylko pies i jest do czegoś stworzony do pilnowania do obrony do szukania itp

Gość gość
Bardzo kocham moją spanielke, jest cudowna, nie wyobrazam sobie dnia, ze kiedyś ode mnie odejdzie a ma juz osiem lat, na wiosnę jak była w psim szpitalu bo miała operacje to dom bez niej był taki pusty, beznadziejny. Nie chciałam nawet w nim przebywać, bo widziałam jej porozrzucane zabawki, puste legowisko, nie slyszalam tego charakterystycznego stukotu pazurkow na panelach, i choć czasami bardzo wkurza mnie to ze wszędzie jest pełno sierści to wtedy pomyślałam ze kiedyś pewnie wszystko moglabym oddać by znowu móc zobaczyć te klaczki , tak bardzo chciałam zeby juz wróciła do domu. Kocham cię Lejduniu.

Gość gość
tak !!! najbardziej na świecie!!!!!!!

Gość gość
Ja mam owczarka bez którego nie umiem żyć, uzależniona jestem od jego zapachu ,pieszczot,miękkiej siersci i wielkich czarnych oczu w ktorych można sie utopić :)

Gość gość
nieraz przechodzę obok takiej syfiary ja ta powyżej, cuchnie jak psiej budy, kto takie śmierdzące łajna chce grzmocić, chyba tylko jej własny kundel :D W autobusie nieraz nie można wyrobić jak paniusie śmierdzące kudlęcą sierścią stoją obok, odór niesamowity :D

Gość gość
17.40 wyrobić to nie można od takich pseudo elegantek które wyleja na siebie pół flakona perfum i myślą że świat zawojują bo są takie trendy i cool.

Gość gość
gość wczoraj o czym ty piszesz? nie podoba ci się zapach jaśminu, róży cz fiołka, uważasz to za trendy? Wolisz wąchać te cuchnące cieczką posiadaczki sierściuchów? Ja one na powietrzu tak cuchną, to wyobrażam sobi co one tam w domu na tych zakudlonych sofach i zaszczanych dywanach mają :D

Gość gość
Żal mi cie gościu wyżej, musisz być bardzo nieszczęśliwym człowiekiem...

Gość gość
podziwiam twoje "szczęście" i cuchnący zapach niosący się za sobą :D Sama tego nie czujesz, bo własnego syfu nikt nie czuje, natomiast inni z całą pewnością patrzą na ciebie z politowaniem :D

Gość gość
jak nie kochać??!! niemozliwe !!! moje zfieszko

Gość gość
No pewnie, moj kochany szatan czasami potrafi kly pokazac ale wybaczam bo tez moze miec gorszy dzien.