Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olkaFITfasolka

Karnet OPEN, treningi personalne w prezencie

Polecane posty

Hej wszystkim :) Z racji tego, że zbliża się jesień warto zainteresować się ofertami klubów fitness,ponieważ wraz z pogarszającą się pogodą będzie nam ciężej uprawiać sport na świeżym powietrzu. Mam dla Was ofertę, bardzo fajną ;) Sprzedam karnet OPEN na siłownię Calypso Fitness. W ofercie: -nielimitowane wejścia na siłownię (karnet open) -do dyspozycji waga metaboliczna TANITA - sala zabaw dla dzieci KIDS PLAY -szeroka oferta zajęć fitness (TBC,ABT, ZUMBA,PILATES,ZDROWY KRĘGOSŁUP, JOGA, FORMA W CIĄŻY, MAMA&BABY, METABOLIC SYSTEM, JUMP4FIT, SALSATION, BOKS i inne) -zajęcia dla dzieci od 4-12 roku życia (DANCE KIDS/ZUMBA KIDS) -zajęcia POWER BIKE na specjalnej sali rowerowej - sauna W ZDROWYM CIELE- ZDROWY DUCH! Przyjdź do nas i zacznij jesień w FIT stylu! Zmień swoją sylwetkę do SYLWESTRA! Zostało niewiele ponad 100dni! kontakt u mnie- 502 264 831- Ola :D

Gość gość
nie traktuje powaznie ofert z takim znakiem na koncu - :D - nie brzmi to profesjonalnie wiec wypad

Gość gość
Zgadza się w zdrowym ciele zdrowy duch a ja zaczynam tymi ćwiczonkami http://obk.pl/category/fitness/video/ są lekkie i nic mnie nie kosztują :)Cieszę się , ze w końcu wezmę się za siebie. :)