Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do fryzjerek

Polecane posty

Gość gość

robiłam odrosty u fryzjerki,(byłam tam z własną farbą,bo sie zgodziła) fryzjerka zaraz po zmyciu farby wymyła mi włosy szamponem a pózniej dopiero nałożyła tę odzywkę z pudełka. Kolejnosc powinna byc odwrotna. Mam nieład na glowie od tej wizyty. Czy przez tą pomyłkę kolejnosci to możliwe??

Gość gość
Najpierw trzeba zmyc farbe woda z szamponem a dopiero odzywka. To chyba logiczne jest. Nie wiem czego nie rozumiesz w tym.

Gość gość
właśnie,że nie, zawsze miałam robione owdrotnie i było mega, włosy lśniły a teraz mam siano bez połysku nawet po masce

Gość gość
prosiłam o wypowiedzi fryzjerek a nie barachło

Gość gość
Idiotka

Gość gość
To najpierw odzywka a potem umycie wlosow szamponem ? Hahahah pogielo cie ? Po cholere szampon po odżywce ? ;) haha to najlepiej juz wogole szamponu nie stosować ;)

Gość gość
Zacznijmy od tego jaka ty farbe kupilas

Gość gość
Autorka. Platynowy,popielaty blond, sorry że nie wpisałam tego wcześniej

Gość gość
Jaką farbę kupiłaś, czy to była profesjonalna? Skąd miałaś odżywkę,czy była dołączona do farby?

Gość gość
garnier 111 platynowy,popielaty blond,

Gość gość
na ulotce jak byk pisze ,że po zmyciu farby trzeba odżywkę po koloryzacji nałozyc!! niektóre fryzjerki nie powinny nazywac się fryzjerkami. Dyplomów w ch..o..l..e..r..e a w głowie nic. Moje włosy napiły sie szamponu po zmyciu farby dlatego są tepe!!

Gość gość
Masz rację, nie wolno myć szamponem. Zmycie farby, nałożenie odżywki, spłukaniu i tyle. Po co mycie szamponem?

Gość gość
Autorka. Można, nawet trzeba umyc szamponem ale w pierwszej kolejności jest jednak ta odżywka po koloryzacji z pudełka, pózniej szampon

Gość gość
Mogłaś, lepiej sama w domu zrobić tą koloryzację. Ja sama sobie farbuję włosy.

Gość gość
A jesli wlosy byly mocno tluste przed farbowaniem? Farba zjadla tluszcz i nie trzeba umyc ?

Gość gość
Przed farbowaniem nie mozna myc wlosow to kiedy umyc skoro naprzód byly tluste?

Gość gość
Samemu nie wyjdzie ladny blond

Gość gość
Skoro bylas u fryzjerki to jej moglas zapytac jak prawidłowo sie robi a nie pytasz obcych a fryzjerek nagle tu nie znajdziesz na zawolanie

Gość gość
AUTORKA. skoro idę do fryzjerki to rozumiem ,że zna się na rzeczy , tymbardziej że fryzjerką nie jest od wczoraj.Mogłabym sama sobie nakładac farbe,ale boje się że spale włosy, blond jest trudnym kolorem, nie umiem nałożyc farby na same odrosty, zapewne wyjechałabym na pół głowy :D

Gość gość
Witam.2 lata temu pasemkami doszlam do blondu i tak co pól roku tylko robiłam odrost gdy juz miałam taki sporawy 10 cm odrost w sierpniu zafarbowlam na brązowy machon włosy miałam mega zdrowe i długie.Wczoraj postanowiłam zrobić ombre poszlam do mojej fryzjerki wszystko pięknie ślicznie oczywiście polowa włosów poszla w nie pamięć włosy sa teraz krótsze wykruszyly się ale co najważniejsze mam takie pasemka od polowy glowy jak od linijki placze płacze doradźcie co mam zrobić nie znam nowinek fryzjerskich Błagałam.Moj naturalny kolor włosów ciemny braz.Co mam zrobic aby nie dobic włosów do końca?!