Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zombiak

ciągle myślę o czsach młodości

Polecane posty

Gość zombiak

i o pierwszej miłości, wtedy było we mnie życie, czułam, że żyję, teraz jestem jak zombie wszyscy znajomi z tamtych lat ułożyli sobie życie ja jestem starą panną i do tego ciężko choruję nie wiem ile pożyję ale mam już dość

Gość gość
chociaż chłopaka miałaś bo niektórzy całą młodość samotni, bez znajomych i przyjaciół więc doceń to co miałaś ;)

Gość gość
Będzie dobrze! Wyzdrowiejesz,poznasz osobę która urodziła sie specjalnie by Cię poznać, będziesz mieć piękna kochająca rodzinę a znajomi jeszcze nie umarli napisz do nich

Gość gość
a ile masz lat? kazdemu sie czasem lata mlodosci wspominaja

Gość Iczi
Dziecinstwo wlecze sie i wlecze , a potem trach i masz 50 lat na karku

Gość gość
ja myślę zwłaszcza jesienią

Gość gość
po 50 tce dzieciństwo wraca aż do.. niemowlęctwa :P

Gość zombiak
Nie, nie wyzdrowieję. Choruję nieuleczalnie. Tak, miałam chłopaka zmarnował mi ponad 10 lat życia, oszukiwał, że chce żonę, rodzinę. Może chciał, ale nie mnie. Mam 30 lat , końcówkę życia,brak rodziny i zero perspektyw. Przecież szukać nikogo nie będę skoro umieram. Z perspektywy czasu widzę że mogłem ja to zostawić dawno kiedy miałem zdrowie, urodę, powodzenie, byłam młoda. Prawie codziennie przypominam sobie różne sceny z życia, robię rachunek który wychodzi in minus. Zmarnowałes wszystko. Kobiety nie dajcie się omamić maminsynkom póki macie czas. Może być za późno a koniec będzie bolesny, tak jak i mnie.