Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam juz dosc !

Polecane posty

Gość gość

Mam juz dość tego zycia .Wiem ze ci którzy naprawdę umierają chcieliby zyc .Ja chciałabym komuś to życie oddać.Wiem że się tak nie da ale ja chcialabym juz umrzec .

Gość gość
Dobra powiedz co sie stalo, sluxham uwaznie.

Gość gość
Wszystko jest do d..y.Moj facet nie liczy się z moim zdaniem jestem jak g****o.Nie moge mu zwrocic uwagi bo odrazu kupa krzyku.Zawsze wszystko to moja wina.Nikogo nie obchodzi moj los.Teraz jeszcze zaplanował sobie cos o czym nie chce mi powiedzieć. Wczoraj niechcący slyszalam jak rozmawiał z kolegą że w poniedzialeka juz go tu nie będzie. Próbuje się dowiedzieć o co chodzi.Ale on twierdzi że to nie moja sprawa że wszystkiego wiedziec nie mogę Już od dawna mam dosyć tego nedznego życia i tej tułaczki .

Gość gość
Masz dość życia przez jednego marnego faceta? Ogarnij się, nie jest wart tego, a już na pewno nie jest wart, że odbiera ci chęć do zycia. Wiem, że facet potrafi zranić do żywego, ale zeby pozbawić chęci do zycia?

Gość gość
I kto tu jest głupszy? Przeczytaj to co napisałaś i sobie sama odpowiedz

Gość gość
Może gdybym zamknęła morde na kłòdke to byłoby wszystko ok.Ale dlaczego mam wszystko tolerować?Dlaczego nie mogę wiedzieć co mój facet planuje?Kim ja dla niego w takim razie jestem?Bez sensu to wszystko ;'(