Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

srebrniak1

ksztalt penisa

Polecane posty

witam mam 23 lata i jestem prawiczkiem mam pytanie o mojego penisa mam on 19 cm i jest lukowaty w dol jak banan chcialbym sie dowiedziec od czego mam taki ksztalt tylko prosze bez glupich odpowiedzi .czy ktoras z kobiet miala kontakt z takim penisem w lozki czy dobrze czy zle jest prosze o powazne odpowiedzi i szczere dziekuje

Gość gość
najlepiej jak penis jest prostu bo czym bardziej krzywy tym mniej pozycji można uprawiać, nie próbowałeś go nigdy wyprostować?

Gość gość
Moj partner ma takiego, jak mu stoi to można powiedzieć że leży, choć jest twardy :) szczerze mi się to podoba bardziej niż te dyndające się do góry. Jedynie w pozycjach od tylu niestety ciężko jest włożyć go do końca, musze sie mocno wypinac,a np pozycja na łyżeczkę całkiem odpada xD ale akurat wg to nic straconego

Gość gość
Taka Twoja uroda. Pewnis jak penis, rzadko sa proste I do gory. Jedne skrecaja w lewo inne prawo, czasem w dol. Jak ze wszystkim, jednym sie spodoba innym nie. Pochwy tez bywaja krzywe, tylozgiecia, przodozgiecia. Powodzenia

Gość gość
Żenada pl :O

Gość gość
Mam pojęcie. Skomlenie o uwagę kobiet żeby jakaś zechciała spojrzeć na zdjęcie twojego pindola to wiocha i żenada :P