Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mareczekssss

Brak sexu i calowania

Polecane posty

Gość mareczekssss

Cześć, mam pytanie a raczej chciałbym żebyście mi doradzili, jestem z dziewczyną ponad rok, przez pierwsze trzy/cztery miesiące sex był ciągle, z umiarem przestawalismy bo sądziła, że za dużo, od około miesiąca nie uprawialismy sexu, ona po prostu nie chce, ostatnio widzieliśmy się codziennie a nie calowalismy się przez dwa tygodnie, ciągle sądzi, że nie ma ochoty ani na sex ani na całowanie, jak jej daje zwyczajne buzi to czasem się zasłania, potrafi powiedzieć kocham Cię i normalnie się zachowywać tylko zero takiej czułości, chciałbym się was dowiedzieć o co chodzi.. POMOCY !

Gość gość
Powies się

Gość gość
Ile macie lat? Co ona sadzio feministkach?

Gość gość
Za dużo namiętności seksu było od samego początku a za mało pracowaliście nad tym, żeby dużo ze sobą rozmawiać, poznawać wzjemnie siebie i swoje potrzeby. Stąd jesteś z dziewczyną już rok i tak naprawdę w ogóle jej nie znasz! Czy sądzisz, że Kafeteria Ci w tym pomoże?

Gość gość
Mamy po 18 lat, ze sobą ciągle rozmawiamy.

Gość mareczekssss
Jak mam to zmienić? Żeby ona chociaż potrafiła mi wleciec z uśmiechem na twarzy w ramiona i zaczęła się całować? Sam juz nie wiem co mam robić na prawdę. Gdybym myślał, że nic nie zdziałam tutaj to bym nie pisał, ehh.

Gość gość
jak może być wierna komuś innemu, będąc w związku? przecież to chyba kupy się nie trzyma

Gość mareczekssss
Były sytuację, że co jakiś czas dowiadywalem się różnych rzeczy po czym wybaczalem, gdy sobie wezme odruchowo jej telefon by sobie zdjęcie zrobić to się patrzy na każdy mój *****co robię.

Gość gość
tak, i chca byc im wiernymi... dla kogos takiego pojecie wiernosci nie istnieje