Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nasz związek był dużo lepszy jak nie mieliśmy pieniędzy

Polecane posty

Gość gość

teraz po roku pracy za granicą mój facet o niczym innym już nie mówi tylko ciągle kasa i kasa i co za nią można kupić, praktycznie inne tematy nie istnieją, właściwie ja też nie istnieję bo nie umiem z nim o tym rozmawiać, zresztą mnie to nudzi i wychodzi tak że on gada, a ja tylko słucham albo już nie słucham tylko wychodzę z domu, no litości czy związek polega na ciągłym rozprawianiu o pieniądzach? Jak nie mieliśmy pieniędzy to rozmawialiśmy o wszystkim, cieszyliśmy się jakimiś głupotami i było fajnie, a teraz zaczynam się męczyć z braku jakiejś zwyczajnej rozmowy, nawet o pogodzie nie można normalnie porozmawiać, jak sie ucieszyłam że pada deszcz to padło pytanie czy chcę kalosze, jak był upał, to może kupić leżak. Przestałam się odzywać bo nie mam o czym, chyba czas zakończyć ten związek :(

Gość gość
Możele lepiej pogadać z niem a nie odraze zakancac zwionzek . Jestezcie duzele ludzieje i mozne pogadać.

Gość gość
jesteś pustą egoistką tylko interesują cię własne uczucia twój facet się cieszy że ma kasę przypuszczam że nigdy nie miał tak że co zechce to może sobie kupić a ty zamiast cieszyć się jego szczęściem to walisz focha nie jesteś pępkiem świata

Gość gość
interesuje mnie normalne życie a nie tapetowanie mieszkania pieniędzmi, żeby było widać że się je ma

Gość gość
po tym można poznać biedotę, że cieszy się z kasy, poszukaj bogatego faceta, ich kasa nie obchodzi