Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzycie w Boga mamuski? tak szczerze

Polecane posty

Gość gość
No tak,rozlaczenie czlowieka,wskrzeszenie maskotki,to maja byc dowody na istnienie boga???Wiec pytam,skoro robi"takie rzeczy"to dlaczego nie sypnie manna w Afryce,zeby dzieci nie glodowaly???????No slucham...

Gość gość
dajcie tez przepis na lewitacje i unoszenie w powietrze innych ludzi, bo chetnie skorzystam, skoro to tylko sztuczka? :o

Gość gość
to sa dowody na istnienie demonow. demony wybieraja sobie hostow ktorzy sa na nich otwarci i posluguja sie nimi. demony nie maja nic wspolnego z Bogiem. Bog nie inegruje w dzialania czlowieka. glod w afryce nie powstal przez Boga tylko czlowiek do tego doprowadzil swoimi wieloletnimi dzialaniami i w ludzkich rekach lezy decyzja jak ten problem zarzegnac (fyi: w miedzyczasie w hiszpanii, lezacej rzut beretem od afryki marnotrawi sie ciezarowki pozywienia na festiwalach typu la tomatina itp, w innych zamoznych krajach wyrzuca sie dzien w dzien dobre jedzenie ktore zostaje z posilkow zamiast jesc na drugi dzien). dopoki ludzie sie nie zmienia problemy same nie znikna. Bog nie jest bankomatem

Gość gość
Ja dodam pożyteczną info dla ludzi którzy się boja, bo np się otarli o tego typu sytuacje i doświadczenia jak opisywane wyżej, bo np fascynowali się tarotem, horoskopami, medytacją i zaczęły się z im przydarzać i się z nimi dziać różne dziwne rzeczy: otóż diabeł NIE rozumie ŁACINY!!! Dlaczego? Amorth wyjaśnia, że w łacinie każde słowo ma tak wiele różnych znaczeń, że ciężko ją dosłownie tłumaczyć. Dlatego właśnie wszystkie egzorcyzmy są po łacinie! Ponoć jednym z sukcesów szatana i błędem kościoła było odejście od obrządku łacińskiego po soborze trydenckim. Módlcie się po łacinie i poszukajcie u was w mieście mszy trydenckich! Przekazujcie tą informację dalej, jeśli ktoś w waszym środowisku boryka się z problemami duchowymi.

Gość gość
Obejrzalam. Przeraza mnie to wszystko.

Gość gość
zauwazylam jeszcze ze jak przechodza przez cos (szybe, sciane, kraty) to zaslaniaja to miejsce gdzie cialo przechodzi przez materie, nawet kawalkiem gazety, bo jakby ludzie widzieli to bez zasloniencia, to wiekszosc by spiertolila stamtad ze strachu

Gość gość
Ten kolo od rozdzierania wskrzesza zmarlych ludzi :o Ale jajka... To tak jak ci uzdrowiciele

Gość gość
No i gdzie te niewierzące? Już się pochowały? :o

Gość gość
gość wczoraj W takiego katolskiego sadystę z Biblii który morduje noworodki w Egipcie albo pozwala na gwałty, morderstwa i posiadanie wielu żon które mają siedzieć cicho i rodzić dzieci? Nie w takiego nie wierzę ale ogólnie wierzę, że jakaś niepojęta siła (nazwijmy ją Bogiem) nas stworzyła i czuwa nad nami, jestem o tym przekonana. x gość wczoraj 13:24 To nie Bóg pozwala na to co wymieniasz tylko człowiek! To wszytko to pomysły człowieka. xxx To poczytaj sobie biblię kato-poje/bańcu i zobacz kto mówi o tym żeby posiadać sobie siłą kobiety podbitych narodów, zobacz sobie kto zamordował dzieci w Egipcie! człowiek?? Własnej religii kretynie nie znasz? własnej książeczki z bajeczkami zwanej Biblią nie znasz? To otwórz i przeczytaj jaki miłosierny jest ten wasz wymyślony Bóg. Tylko człowiek mógł stworzyć takiego potwora!

Gość gość
ja wlasnie widzialam jak dynamo w afryce z pustego wiadra wysypal wiesniakom gore surowych ryb! niech mi ktos wyjasni jak moglo byc to rezyserowane? ci biedni prosci bezzebni murzyni to niby statysci? zwykli szarzy ludzie

Gość gość
Biblię pisał CZŁOWIEK a nie Bóg. Jest to księga natchniona - natchniona, czyli inspirowana objawieniami, proroczymi snami i zwykłymi doświadczeniami życiowymi mędrców ówczesnych czasów. Bóg jej nie dyktował. Jest pełna przypowieści i opowieści z puentą. Jeśli tego nie rozumiesz to tylko świadczy o poziomie twojej inteligencji.

Gość gość
gość dziś No tak,rozlaczenie czlowieka,wskrzeszenie maskotki,to maja byc dowody na istnienie boga???Wiec pytam,skoro robi"takie rzeczy"to dlaczego nie sypnie manna w Afryce,zeby dzieci nie glodowaly???????No slucham...-nie pouciekaly tylko ja nadal czekam na konkrety.Jeszcze nikt mi tu nic ciekawego nie napisal.To,ze bog to nie bankomat,do mnie jakos nie przemawia.

Gość gość
Nie, nie wierzę i nie chodzę do kościoła, choć jestem ochrzczona.

Gość gość
Przecież z tym rozdzielaniem ludzi to są jacyś podstawieni kalecy i gimnastycy. Serio takie durne jesteście tępaczki? Nie widzicie, że jakoś zawsze dziewczyna (choć były już różne) ma babciną długą bluzkę i luźną spódnicę? na górze siedzi kaleka, a na dole jest gimnastyczka robiąca za nogi. No ja prdl! cudów nie ma, a chłopak ma zaebiste protezy zrobione identyko jak nogi i niby krótkie spodenki żeby nie było ale już skarpetki odciągnięte jak Janusz na wakacjach. Ruszcie mózgami zamiast wszędzie opętania widzieć.

Gość gość
odpowiedz juz dostalas wyczerpujaca. to co oni robia nie pochodzi od Boga, tylko od demona. Bog ani anioly nie opetuja ludzi by sie nimi poslugowac i rzadko ingeruja w ludzkie poczynania. opentania sa specjalnoscia diabla. z tego samego zrodla wrozbici maja zdolnosc przepowiadania przyszlosci, wplywania na osoby trzecie, znaja przeszlosc klienta. nie obarczaj Boga za sytuacje w afryce bo to ludzie maja w tej kwestii najwiecej do powiezenia, do zrobienia i najwiecej za paznokciami, a nie Bog. to ludzie musza chciec zmieniac rzeczywistosc, czego nie robia, bo wiekszosc chodzi kolo swojego tylka i nic go nie interesuje. niewielu ludzi to altruisci.

Gość gość
tak wszyscy to kalecy i gimnastyczki i protezy, tylko ciekawe jak oni to robia w studio w czasie wywiadow, przesluchan, w czasie podrozy do krajow 3 swiata i sa solo bez zadnych innych bialych asystentow? ciekawet tylko skad reakcje gapiow sa prawdziwe, sakad zaskoczenie i strach w ich oczach? a widzialas jak jakiejs lasce wyrwal zeby na zywo? widzialas jej reakcje i reakceje innych? wedlug ciebie to tez byla kaleka? albo pamietacie america got talent? jak mike super zahipnotyzowal howiego mendela ktory cierpi na ocd? wtedy tez jedna laska na widowni zemdlala

Gość gość
a w ameryce sie nosi wysoko skarpetki, nawet do pol lydki. to taki trend ostatnich lat. dziwne tylko ze sie protezy ruszaja, a chlopak musialby byc tak dobrym aktorem, ze zamiast robic skity powinien byc juz na czerwonym dywanie w holyłód :o bo zbyt wiernie gral to zaslabniecie i szok

Gość gość
dokładnie ciemniaczki od opetan. Jestescie kretynki do kwadratu :D https://www.youtube.com/watch?v=eEUfaLViZEw Gwoli wyjasnienia: Kobieta "na gorze" jest inwalida dotknietym rzadka choroba dziedziczna polegajaca na zaniku kosci uda i podudzia oraz stawow biodrowych w okresie prenatalnym. W mlodosci przeszla operacje usuniecia pozostalych czesci konczyn (niedorozwinietych stop), co umozliwilo jej poruszanie sie na rekach (jak na video). Mieszka gdzies na poludniu USA, z zawodu jest mechanikiem samochodowym i na codzien porusza sie na skateboardzie (odpychajac sie rekami) lub specjalnie przystosowanym samochodem. Kilka lat temu wyszla za maz i nawet urodzila zdrowe dziecko. Nakrecono o niej film dokumentalny. Dla potrzeb tego triku Criss Angel zatrudnil owa kobiete, oraz druga, bardzo niska dziewczyne ktora "robi" za pupe i nogi. Kobieta- kadlubek wrzeszczy aby odwrocic uwage od partnerki. Prosty i efektowny trik. Jak mowil Houdini (wzor Angela i Copperfielda): niewazne czy trik jest skomplikowany czy prostacki. Wazny jest iluzjonista.

Gość gość
a wracajac do amer got talent to jesli wystapienia mike'a mialyby byc sfinowane z udzialem jury to jaki sens tego programu? jedna laska z jury (ta czarnulka) to uciekla ze sceny po wystepie z jej udzialem bo sie bala. powiesz pewnie zaraz ze grala swoja role? tjaaa jasne

Gość gość
gość dziś [21:03 Weź ciemniaczko już się nie ośmieszaj. "Szok musiał być prawdziwy, bo inaczej byłby już znanym aktorem" Słyszysz się młocie? Ja miałam w średniej koleżankę, która brawurowo grała omdlenia łącznie z wywracaniem oczu do samych białek i huknięciem o ziemię kiedy szła do tablicy, a nie umiała i wyobraź sobie aktorką nie została, a za kupę kasy wiele osób może ci taki szok zagrać. Po drugie Angel jako dziany celebryta może sobie pozwolić na wiele mechanicznych gadżetów na wysokim poziomie rodem z najlepszych filmów. Widziałaś kiedyś jak wygląda ta branża? Przy jednym takim "magiku" Pracuje cały sztab ludzi, inżynierów, konstruktorów i innych speców więc i te nogi mogły się ruszać, a nawet tańczyć same. Nie rozumiesz, ze on na każdą sztuczkę poświęca całe tygodnie, a nawet miesiące o tysiącach dolarów nie wspominając, bo to mu przynosi 100 razy tyle zysku. Nie no nie chce mi się wierzyć, że takie tłuki jak ty istnieją!

Gość gość
i oczywiscie za kazdym razem zatrudnia nowa kobiete z ta sama choroba? ciekawe, bo blondyna nie wygladala jak ta z linku, a chlopak to juz w opole nie wygladal na chorego tlumacz sobie. wytlumacz mi jeszcze tylko ich wystepy na zywo w tv, u ellen itd. gdyby hosci mieli im pomagac w trikach to by ich nie zapraszali do studia bo i po co. zaprasza sie ludzi ktorzy umieja cos niezwyklego a jak wyjasnisz unoszenie cial i lewitacje? np cyril unosi ludzi nad pentagramem namalowanym na podlodze :o wg ciebie to jest pewnie normalne? :o pod ludzmi niczego nie ma bo da sie przelozyc hula hoop. albo jak wyjasnisz triki idace na zywo w studio w czasie wywiadu ktore sa spowalniane do 1 klatki/sekunde i nie da sie ich niczym wyjasnic?

Gość gość
A mało jest kalekich ludzi? Mało? Ameryka jest ogromna, a Angel może sobie pozwolić na zatrudnianie nowej osoby do każdej sztuczki aby być bardziej wiarygodnym. Rusz mózgiem, a raczej tymi szczątkami którenosisz w niemalże pustej czaszce. Wiem już jak ta kobieta się nazywała Rosemarie Siggins ale ty dalej upatruj się tajemnych mocy :D

Gość gość
albo wyjasnij mi triki robione na wizytach w krajach 3 swiata, na haiti itd., albo w wiezieniach i szpitalach? tam nie ma asystentow i nikt niczego nie rezyseruje. no slucham? medrkuj dalej. na vidconie bylo to samo. przeciez normalni popularni vlogerzy nie byli z nimi w zmowie, tylko widac bylo szczere zdziwienie i zaskoczenie w ich zachowaniu

Gość gość
tak bo kazda chora osoba nie ma zycia i tylko czeka na swoja role u magika. no i kazda idealnie cierpi na to samo. wez juz przestan.

Gość gość
o matko, a jak wyjaśnisz lewitację, a jak to i tamto. Nie wiem nie jestem inżynierem ani konstruktorem, a nad tym pracują całe sztaby najzdolniejszych speców za grube tysiące dolarów. Weź otwórz trochę ten zakuty łeb ćwoku. Iluzjonista to nie jest instytucja, iluzjonista to jest twarz firmy spijająca śmietankę. Nad tym pracują dziesiątki ludzi i o to chodzi żeby takie debile myślały, że to"łon jedyn czarownikuje, łolaboga, czorno magia", a ja ci mówię pasja, pomysł, specjaliści i kasa, kasa, kasa. Kończę rozmawiać z tobą tępa dzido

Gość gość
zdjecie z ta latynoska siggins jest zrobione specjalnie, zeby nie zrazic ludzi do tego co robi. blondyna byla kim innym na pewno.

Gość gość
21:26 a dlaczego zakładasz, że się taki chory chętny nie znajdzie w 300mln narodzie? nie rozumiesz, że nie musi cierpieć na to samo co akurat Rosemarie podałam ci jej przykład debilko, bo akurat ją doskonale znałam z tej sztuczki i słyszałam o niej ale Angel ma nawet własnych headhunterów którzy mu takie osoby znajdują i podpisują umowy o niezdradzaniu tajemnicy przecież to jest oczywiste no otwórz ten mózg durniu zidiociały.

Gość gość
gość dziś tak bo kazda chora osoba nie ma zycia i tylko czeka na swoja role u magika. no i kazda idealnie cierpi na to samo. wez juz przestan. xx a ty serio jesteś taka głupia czy udajesz? oczywiście, że świat jest pełen ludzi, którzy mają dystans do swojego kalectwa, chcą się zabawić i zarobić kasę. USA mają 320 milionów ludzi a dla angela na dzień dzisiejszy pracuje ponad 200 osób jeżeli chodzi o osoby przygotowujące sztuczki i realizujące jego pomysły.