Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Myśl od Ducha Świętego dla mnie dzielę się Nią z Wami, bo jest kluczowa

Polecane posty

Muszę napisać Książkę, ponieważ Pan Nasz chce Ją przeczytać!! Dostałam teraz dodatkowy dar i jak do 30 stki nie napiszę książki to już naprawdę umrę, to jest moja misja życiowa, nie mogę postąpić inaczej, bo zgrzeszę, będę pisać codziennie choćby dwa słowa!! jesteście mi świadkiem i módlcie się za mnie

Gość gość
Książka na jaki temat?

Duch Święty mnie natchnie, być może o snach? nie wiem jeszcze, czekam na decyzję z góry. miałam napisać książkę dla siebie i swojej satysfakcji, ale to było za mało motywujące i teraz BÓG mnie motywuje ! :) 🌼

Podjęłam w tym celu pewne kroki: - ograniczyć zabobony, przesądy - nie sprawdzać horoskopów, numerologii - nie rozmawiać z ludźmi o znakach zodiaku aczkolwiek Mędrcy tego świata poznali te systemy w jakiś celu

Gość gość
Pani Czkawka gratulacje :) Tak trzymaj. pozdrawiam

Kiedys kazdy z nas wiecej posiadal wiedzy pamiec mlodosci jest pamiecia tego co bylo i dumy w nas samych. hmmmmm. hihi xD

Pani Czkawka w celu przeobrazenia sie Aniola smierci .. taka prawda. 🖐️ Ludzie musza cierpiec za grzechy i byc kim sa, zeby cala reszta miala wiecej od nich. :o

o jakim Aniele Śmierci mówisz? teraz wypiłam już prawie całe piwo i mam stany lękowe :O dziękuję tak w ogóle, no ja mam nadzieję,że tak będę trzymać