Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samobójstwo opowiem wam o czym, rozwiewam mity

Polecane posty

Gość Nie chce zyc wiecznie
00:12 a po co chcesz zyc po smierci? Co masz zamiar wtedy robic? Ja bym sie bala takiego zycia po smierci ;) cholera wie jakie ono by bylo ;) moze jeszcze gorsze niz teraz. Wole umrzec i dalej ( dla mnie) by nic nie bylo ;) boje sie tego zycia a co dopiero innego niepewnego cholera wie jakiego zycia a wieczna szczesliwosc to nie dla mnie ;) wole zgnic jak liść :) mysle logicznie i jestem realistka :):) ale fajnie Was poczytac :)

Gość gość
zyc w Polsce to lepiej wogole nie zyc

Gość gość
gość dziś w polsce , gdziekolwiek jest podobnie.. bez politycznych odniesien ..

Gość gość
Opowiadac o zaswiatach to kazdy moze bajki siać . Wierzysz w to? Jeden duchy widzi inny nie widzi , jeden widzi tunel inny nie ;) ja z tych co nic nie ujrzą ;)

Gość gość
W zadnym państwie nie chvialabym zyc w innym nadtepnym zyciu , nigdzie bym nie chciala , jestem zmeczona , mam dosc , umre kiedy cialo bedzie samo chcialo ale przyznam ze mam dosc.

Gość gość
Mowia ze nie bog stworzył czlowieka tylko czlowiek boga :) dla bezpieczeństwa psychicznego :) :)

Gość gość
To byłoby całkiem bez sensu, gdyby po smierci niczego nie było. A życie Jezusa? Przecież historycznie wiadomo ze Jezus żył. Poza tym wiele dziwnych , niewyjaśnionych zjawisk które się ludziom przydarzaja. Może autorce wylaczyla się w tym czasie pamięć? Jaki sens miałoby życie gdyby potem była nicość?

Zycie to nicość nie wy. Zycie przez was sie przejawia jak film i Se go oglądacie. W Zyciu chodzi o zachowanie obrazu was samych w samych was! Nembutsu obserwuje siebie Samego. Przy okazji tak po prostu sie dzieje bezprzyczynowo. Karma sie to nazywa karma

Gość man  on  the  moon
"nie boli, nie masz poczucia że sie dusisz, czujesz scisk na szyji i niemal natychmiast mdlejesz, nie czuc żadnego bólu" Jakoś tego nie widzę, nie czuje. :D A próbowałaś się rozpędzić samochodem i jebnąć w drzewo? :classic_cool: Bolało? :classic_cool:

O taka metoda skróci w strachu perspektywę odczucia czasu może teleportacja zaa drzewo??

Czasem snu sie nie pamięta mozg znów cie oszukuje robi to ciągle. A czasem pamięta sie cos z przyszlosci zupełnie jak z teleportacja kwanta swiatla gdy go obserwujesz. Może tez byc w kilku miejscach naraz...byc w przeszlosci przyszlosci albo btc tam gdzie oczekujemy by byl...dziwne i podejrzane...

Gość gość
Oto jest niepodważalny dowód, że metafizyczna, niematerialna część rzeczywistości istnieje: Spróbujcie przy pomocy ziemskich, materialnych kryteriów wyjaśnić niewyobrażalną, kosmiczną wręcz, niebywałą atrakcyjność tego faceta: https://zapodaj.net/dd38c3925dc2f.jpg.html

Gość gość
Puszczaja zwieracze, wiec na pewno bylas we wlasnych odchodach.

Gość gość
każdy wisielec zesra się w gacie...

Gość gość
"nie masz poczucia że sie dusisz, czujesz scisk na szyji i niemal natychmiast mdlejesz, nie czuc żadnego bólu" Ja gdy wisiałem to nie miałem poczucia duszenia tylko jakieś cholernie nieprzyjemne uczucie całego ciała nwm jak to nazwać, robiło się przed oczami czarno aż całkowicie nic nie widzialem, do tego było dziwne uczucie "ciśnienia w żyłach". Po odwieszeniu bylem pijany, chyba od niedotlenienia mózgu.

Gość gość
nie zachwalajcie samobójstwa bo z tego tylko szatani są zadowoleni a tam w zaświatach czekają na takich i nie dadzą tam spokoju . Ilość cierpień tam dla takich jest 100 razy większa niż tutaj na ziemi .

Gość gość
gość dziś Źródła? Poprzyj to jakoś

Gość gość
www.milosierdzie.pl ; www.faustyna.pl