Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W sumie odrzuciły mnie 2 dziewczyny w moim nędznym życiu

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata, nie mam i nigdy nie miałem nikogo. Tak, jestem prawiczkiem. Wiem, to jest żałosne. Mimo że brzydki jakiś nie jestem to jak tylko dziewczyna mnie pozna to mnie spławia. Wiem, że to raptem tylko 2 dziewczyny, ale gdyby było ze mną wszystko ok to by jednak się mną zainteresowały. Najpierw z taką flirtuję, spotykam, chce kolejnego spotkania, prosi aby się do niej odzywać, smuci jak nie piszę jakiś czas, a ja przychodzi do następnego spotkania to mnie spławiają w miły sposób, aby nie urazić. Mam już tego dosyć. Czy ja tak wiele od życia wymagam? Czy to zbyt wiele jeśli proszę o kogoś kogo pokocham i ta osoba pokocha mnie takim jaki jestem? To coś niemożliwego jeśli chcę dziewczynę, z którą mogę się dzielić swoim światem? K#rwa, jak mi się zrobiło przykro, ja nie mogę. Czuję i jestem niemal pewny, że nigdy nie będę w związku, bo żadnej dziewczynie ktoś taki jak ja nie podpasuje. Mi się już nawet żyć odechciewa nieraz. Co ja mogę zrobić?

Gość gość
Za bardzo się przejmujesz i starasz. Niestety dziewczyny lecą na złych chłopaków.. Miej wyj****e a będzie Ci dane. Dziewczyna się o Ciebie postara a jak juz zobaczysz ze się zakochała to dbaj o nią i staraj się a wtedy to doceni

Gość gość
A jak wyglądasz?

Gość gość
@up Nie wiem jaki sens ma Twoje pytanie, ale jeśli chcesz wiedzieć to nie mam krzywej gęby, pryszczy, nie jestem gruby ani zaniedbany.

Gość gość
Dziwię się po prostu, że masz 22 lata i miałes tylko 2 dziewczyny i tylko na chwile

Gość gość
Moja rada wykształcenie praca dom a kobieta się napatoczy

Gość gość
@up Taaaa, i mam czekać na dziewczynę dopiero jak się dorobię pieniędzy i własnego domu. Jakoś inni w moim wieku też nie są bogatymi wykształciuchami a są w związku.

Gość gość
Nie mowie o tym żebyś był bogaty bo wtedy przyciagniesz materialistke i blachare. Chodzi o to , ze są jeszcze inne ważne rzeczy na tym świecie. Zadbaj o siebie i swoją przyszłość.

Gość gość
Może według Ciebie p*****le jak połamana. Mam tylko 21 lat i juz się przekonałam ze są rzeczy ważne i wazniejsze

Gość gość
Ja, jak poznaję dziewczynę, której choć trochę się podobam, to zaczynam się jej bać. 😭😭😭😭

Gość gość
Debil z Ciebie

Gość gość
up Może byś tak wyjaśnił chpciaż dlaczego ze mnie debil?

Gość gość
Obniż wymagania