Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna brata pierwszy raz przyszla do nas i tak sie zachowywala..dziwne??

Polecane posty

Gość gość

Pytam was szczerze co pomyslalybyscie gdyby u was byla taka sytuacja jak u mnie w rodzinie? Mój brat przyprowadzil nową dziewczynę do nas do domu na imieniny mamy i nawet wczesniej o tym nas nie poinformowal.poprostu przyjechal z jakas nową laską i tyle. dziewczyna niby fajna i mila ,ale moi rodzice mieli na stole wódkę i popijali sobie jak to na imieninach,zaproponowali tej dziewczynie kieliszek i ona od razu bez wahania zaczela z nimi pić.ale nie pic normalnie tylko za przeproszeniem jak jakis pijak.pila jeden za drugim poprostu. potem na nastepnych spotkaniach u nas w rodzinie tez rodzice jak zwykle popijali i ona z nimi najmocniejszy alkohol jaki byl.śliwowice itd.pila kieliszek za kieliszkiem. najdziwniejsze ,że nie wygladala na pijaną ..widac ze od dawna pije. moja siostra od razu stwierdzila ,że ta laska jest nieodpowiednia bo pierwszy raz przyszla do nas i tak pila i nie umie sie zachowac..czy wy sie z tym zgadzacie? dodam ,że dziewczyna ta jest wykształcona bo skonczyla ekonomie na uniwerku ,wiec to nie jakas patologia..

Gość gość
Po prostu dziewczyna umie pić

Gość gość
jak mozna tak chlać u kogos u kogo sie jest pierwszy raz?

Gość gość
Pewnie na studiach taka formę nabyła

Gość gość
Jak czestuja Twoi rodzice to niegrzecznie jest odmawiac.Ja tez nigdy nie odmawialam u tesciow.Pijana nigdy nie bylam,a rozmowna bardziej owszem.Poprostu kobieta umie pic.

Gość gość
zadziwiające......masakra.bronicie laski menelki ,która pije jak żul na kazdym spotkaniu z rodzicami nowego faceta. bronicie jej tylko dlatego ,że ma studia z ekonomii?? po zawodówce gdyby byla to byscie mowili ze patola.

Gość gość
Ale skoro Twoi rodzice pili równo z nią, to znaczy że też są pijakami?

Gość gość
jaki znowu żul? piła normalnie kolejki jak wszyscy. co innego gdyby sama ciągle polewała i narzucała tempo. Ogarnij się, alkohol jest dla ludzi a ona nie pije na umór.

Gość gość
Ja na pierwszym spotkaniu z rodzicami chłopaka miałam 16 lat, postawili mi wódkę i piłam aż się porzygałam, dziękuję

Gość gość
wstyd.laska powinna unikac picia alkoholu nawet jesli twoi starzy to pijacy.

Gość gość
Jak widać Twoi rodzice nie lepsi :P