Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćemem90

Samotność w małzeństwie

Polecane posty

Gość gośćemem90

Czy jest ktoś kto tak jak ja czuje sie samotny/opuszczony? Mam męża.. Oboje pracujemy.. Mamy 3 letniego synka. Od dwóch lat czuje sie bardzo zaniedbana. Nie przytula mnie, nie całuje, żadnych gestów zeby pokazać ze kocha, ze mu zależy.. Jedynie gdy chce seksu, a jest to dwa razy w miesiącu.. Ja juz nie chce. Straciłam ochotę, nie jestem przeciez przedmiotem który ma sie gdzies a pocałuje jak czegoś sie chce.. Obowiązki domowe wszystkie na mojej głowie, zajmowanie sie synkiem tez.. Czasem sie z małym pobawi.. Wieczorami nerwowy ze mały wola i nie moze zasnąć.. Mowi ze chce odpocząć i posiedzieć.. Ale ja tez pracuje i zajmuje sie do tego domem. Kończy sie tak ze ide z synem o 21 spac.. Mam dosyć takiego życia a mam dopiero 26 lat...

Gość gość
Tylko kochanek może coś tu zmienić.

Gość gość
Ktoś Cię zmuszał do małżeństwa? Nie było lepszego kandydata? Z tego co widzę dziecko nie było planowane..

Gość gośćemem90
Prze ślubem było wszystko inaczej.. Dziecko planowane, bardzo chciał. Po ślubie jestesmy ponad 4 lata..

Gość gość
To juz sie znudzil dzieckiem? Wspolczuje

Gość gość
U mnie tak samo, 6 lat po ślubie i mnie nie zauważa:(

współczuję mam nadzieję że nie spotka mnie taki los. Może spróbować z psychologiem dl a męża albo jakoś go dopouczyć?

Gość gośćemem90
Nie wiem skąd taka zmiana.. Za wszystko odpowiedzialna jestem ja, jeśli cos sie złego wydarzy to wszystko moja wina.... Zapomniałam czegoś kupić to zaraz moja wina i musze wysłuchiwać.. Potrzebuje bliskości a dostaje tylko odtrącenie i brak uwagi. Nawet jak cos mężowi opowiadam i pozniej do tego wracam o on nie wiem o co chodzi bo nigdy mnie nie słucha...

Gość gość
u nas 3 lata po slubie i roczne dziecko, wrocil wczoraj z zagranicy i od wczoraj siedzi u tesciow. Nawet nie przyjechal sie przywitac do domu, tel wylaczony, widzialam go z dzieckiem na miescie - juz nie wiem co robic

Gość gośćemem90
Nie wiesz dlaczego wrócił do rodziców zamiast do was?

Gość gość
Też mam podobnie. I też nie wiem dlaczego. Fakt po urodzeniu odsunelam męża, w zasadzie traktowałam jak wroga i jego a tym bardziej jego mamusie. Teraz dziecko ma 4 lata drugie 2, między nami juz nie ma złości, pewnego dnia wszystkie żale do siebie wyjaśniliśmy. Dużo dały słowa uznania ode mnie dla niego. Ze wiem że się stara, że jest mu ciężko, że ma dużo na głowie. Okazało się że jemu też bylo przykro i dlatego się odsunął. Obecnie dużo pracuje nie ma na nic czasu. Minęły czasy zakochania i jest jak jest. Seks raz na 3 miechy. Nawet wczoraj założyłam tu temat o tym. Mimo wszystko czułości fizycznej brak. Ale atmosfera w domu przyjazna więc nie jest najgorzej. Obecnie zastanawiam się jak nauczyć go okazywania uczuć.

Gość gość
gosc 14:34 bo przyjechal tam jego kuzyn i siedzieli do pozna w nocy i pili, jego brat mlodszy mi to napisal w smsie bo zapytałam czy mąż się zbiera łaskawie do domu

Gość gość
Dziewczyny to po co wam ten mąż? nie pomaga, nie ma czulości. nie ma seksu ... porazka. Czy wy rozmawiacie z tymi panami o swoich potrzebach?