Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polski pracodawca i biznesmen to największy idiota na świecie

Polecane posty

Gość gość

taka prawda:O

Gość gość
Napisał robol, który mu bycia bogatym, inteligentnym i atrakcyjnym dla kobiet "idiotą" zazdrości :P x Marz dalej o zasiłku, bezrobotny śmieciu :P

Gość gość
A gdzie wyczytałeś, żem bezrobotny? W szklanej kuli? Spadaj śmieciu z mojego tematu:)

Gość gość
Nie jestem twoim bratem, byś mnie od śmieci wyzywał :P x Jak wypisujesz takie bzdury, to albo właśnie z roboty wylatujesz, albo znaleźć żadnej nie potrafisz. x Każdy śmieć tylko krytykować potrafi.

Gość gość
Misio ty handlarzyno majtek na targu, śmieciu i pchlarzu z ciebie taki pracodawca jak z koziej d**y klarnet. Wynoś się z mojego tematu:P Zapraszam tu tylko normalnych ludzi:P

Gość gość
Nie wiek, kim jest twój misio x i nie wiem też, jaki normalny człowiek, skorzysta z zaproszenia takiego idioty jak ty.

Gość gość
najlepiej siedzieć na zasiłku, wegetować i czekać na wypłatę o co Wam ludzie chodzi? jeżeli jest ktoś inteligentny, obrotny z pomysłem na firmę to nie ma opcji, żeby sobie nie poradził, a nic nie stoi na przeszkodzie, żebyście samemu ruszyli z biznesem http://www.andrzej-rozanski.pl/