Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oleńka321

Ponad30kg . Towarzysza do wspólnego odchudzania przygarnę . weightloss buddy

Polecane posty

Hejka wszystkim :) Sprawdzałam gdzie się da czy są jakieś strony czy aplikacje do wspólnego wsparcia w diecie... i nic! Niby coś tam jest ale wszystko takie nijakie i niespersonalizowane. Mam do zrzucenia przynajmniej 30kg, jak nie więcej. Na razie próbuję nie myśleć o cyfrach tylko trzymać się diety, ćwiczyć 3razy w tygodniu i być z siebie dumna bo próbuje i chce próbować! Ja już swój start miałam 5 września i na razie się trzymam, nie było żadnego omsknięcia jak na razie. Robię dietę Gacową (dłuższa historia) i przez pare tygodni chciałabym ją trzymać, potem przejść na bardziej zróżnicowaną dietę ale wciąż typu ważę/liczę kalorie bo mój cel nie jest mały. Ogólny zamiar to zmiana żywieniowa na stałe, nie na chwile. Tak, na początku raczej restrykcyjna i wymagająca ogromnego wysiłku ale docelowo wcale nie chce wrócić do ogromnych rozmiarem posiłków jakie przyjmowałam (u mnie zawsze była to kwestia ILOŚCI nie jakości). Mam trudności z powstrzymaniem podjadania (nawet zdrowych rzeczy). Natomiast nadal się trzymam i WIEM że dam radę! Szukam towarzysza/towarzyszkę do tej wyprawy. Jak najbardziej jestem za ogólnymi updatami na kafeterii ale licze na bliższy stały kontakt (mail, a najlepiej fb czy inny instant messanger). Czy ktoś zainteresowany? Lub z podobnym celem i motywacją? :)

Podoba mi się twoje podejście. I podoba mi się to, że nie twoja walka o lepszą siebie nie będzie trwać miesiąca i na tym koniec. Jest to długa droga i Ty o tym wiesz. A ja wierzę, że wspólnie będzie nam łatwiej. Szukam osoby, która mnie zrozumie. Niestety jestem z tym wszystkim sama. Ja i moja dieta. Ja i moje ćwiczenia. Ja i moje sukcesy i porażki. Nie chce już być w tym sama. Pragnę nawiązać kontakt z osobą taką jak Ty. Mamy wspólny cel i wspólnie możemy co osiągnąć. Wtedy motywacja będzie wieksza... Tak robimy to dla siebie Ale możemy dzielić się tym wszystkim. Facebook powiadasz... Nie.. Fb nie. Uważam, że jednak to jest zbyt prywatne. Ja proponuje Ci komunikator jakim jest "Gadu-Gadu" łatwo założyć... Zainstalować na telefon (zajmuje mało miejsca) i jeżeli chcesz się czymś podzielić pogadać czy co tylko to włączysz (ja będę ciągle miała aktywny) i jeżeli będę miała w ręku telefon błyskawicznie odpowiem a jeżeli nie to w ciągu godziny... Ale teraz pytanie do Ciebie... Będzie to nasza wspolna walka o wytrwanie w tym wszystkim i osiągnięcie celu? I czy pasuje Ci sposób w jaki będziemy się komunikować? :*

Karolino, każda forma instant messengera jest okej. Założyłam w związku z tym gadu-gadu. Mój numer: 48678375. Mam nadzieję że będzie nam się dobrze współpracowało :)

Gość monil301
Ja również miałam do zrzucenia 30kg;/ wiem że to spore kilogramy! ale poradziłam sobie z tym, zaczęłam jeść regularnie posiłki, przyjmować suplementację plus szybkie spacerki z kijkami na początek później zaczęłam biegać co 2 dzień po 5km!

Gość fako292
Ja miałam do zrzucenia 35kg dużo dużo wiem ale zaniedbałam się tak sama nikt mi jedzenia nie wpychał do buzi;/ no ale wzięłam się za siebie dieta, ćwiczenia i suplementacja African Mango http://szczupla-kobieta.pl i tak zahamowałam swój wilczy apetyt;) i było mi o wiele łatwiej dotrzymać diety !

Gość gośćBarbara
Hej ! Ja mam do zrzucenia jeszcze z 10 kg a zrzuciłam 25 kg .Tak jakoś mi waga stanęła i nie spada .Waze teraz ok.84 kg.

Gość Kalina176
Ja się przylaczam:) też mam mega dużo do zrzucenia....:( na początek cel 13 kg do sylwka może się uda bo z dużej wagi spada szybciej..;) powodzenia!!

Gość wiadomo831
Oj tak z dużej wagi waga szybciej spada;) Ja do zrzucenia mam 30kg 3 miesiąc zaczynam odchudzania;) 12kg mniej już mam;) ale jeszcze długa droga przede mną;) ale nie poddam się kupiłam sobie już kreacje na sylwestra i mam zamiar się w nią zmieścić;) dieta plus suplement African Mango http://afrikanmango.pl i dużo ruchu i efekty są rewelacyjne!