Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscDominikaaa

czy to ciąża?

Polecane posty

Gość goscDominikaaa

Witam, zacznę od poczatku moje okresy nie są regularne, mam je co 24-28 dni. Ostatnia @ zaczela sie 24.08 a skonczyla 28.08 czyli 4 dni (poprzednia tez 4 dni trwała) Zawsze trwały 6 dni, a przez te ostatnie 2 razy byla krócej i mniej obfita. Zaraz po @ zauwazylam ze pobolewa mnie podbrzusze i co jakis czas kłuje w jajnikach na zmiane, czesciej w lewym, mam tak do tej pory. Poza tym od tygodnia mam wilczy apetyt a w moje ukochane spodnie juz ledwo co sie mieszczę. Wczoraj wyszlam na miasto i przechodząc kolo sklepu z takimi pachnidelkami pozniej kolo knajpy i obok ludzi mocno wyperfumowanych nie moglam tego znieść, strasznie mnie mdlilo krecilo sie w glowie, bylo mi slabo. Do lazienki tez czesciej chodze niz zwykle. Piersi tez mam takie bardziej wrazliwe na dotyk , nie bola mnie ciagle tylko gdy je dotkne. No i ogolnie czuje sie slabo. z partnerem kochamy sie bez zabezpieczenia, ale prawie zawsze jest to stasunek przerywany. Zdarza sie ze konczy we mnie, ale nie wiem czy robi to w moje dbi płodne, bo nie kontroluje ich poniewaz nie planujemy ciazy, dlatego tez narazie nie interesuje sie tym kiedy dokładnie je mam i tez slyszalam ze jesli @ jest nieregularna to dni występują różnie w czasie cyklu. Chyba napisalam o wszystkim. Ja wiem ze to malo prawdopodobne ze to ciąża, ale te dziwne objawy. Czytalam tez ze jesli @ nieregularny to kobiety moga sie zorientować nawet po 3 miesiacach a krwawienia przez ten czas występuje. Testu narazie robic nie bede bo za wcześnie, ale duzo i tym mysle wiec pytam zeby sie uspokic, moze ktoras tez tak miala. Prosze o jakieś powazne odpowiedzi. I z gory dziekuje :)

Gość gość
nie wierze ze sa tak glupie dziewczyny jak ty

Gość gość
Jeżeli uprawialiście seks bez zabezpieczenia, to jak najbardziej możesz być w ciąży. Jeśli nie planujesz ciąży, ale nie stosujesz żadnej antykoncepcji, to tym bardziej powinnaś monitorować dni płodne.

Gość gość
Ja pierdole. .nie planujesz dziecka ale i się nie zabezpieczacie.normalnie idiotka.zrób test i nie zawracaj dupy

Gość gość
Zadzwoń do wróżby Macieja.