Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Temat dla tesciowych

Polecane posty

Gość gość

Drogie koleżanki,piwiedzcie czy lubicie swoje synowe? Utrzymujecie nie kontakt z synem? Jakie macie relacje czy porostu akceptujecie te swoje synowe? Ja swojej i jednej i drugiej nie lubię,synowie przez nie odsunęli się od nas.aJestem kobietą spokojna,mize trochę nadgorliwa ale to z miłości do synów.synowe twierdzą że wnuki wyrywala,uciekalam,i czasem zdarza mi się coś chlapnac.

Gość gość
Odp*****l się od nich. Miałaś swoją rodzinę? Miałaś. Pozwól im żyć. Ja juz Cię nie lubię po paru linijka tekstu...biedne synowe...ciekawe jaka Ty miałaś teściowa, że jesteś taka podla

Gość gość
Twoi synowie założyli rodziny więc nie bedą u Ciebie przesiadywali całymi dniami a jeśli powiedziali Ci wprost,ze co im leży na sercu to widocznie coś robiłas nie tak albo jak sama napisałaś chlapnęłaś. Zamiast obwiniać synowe przyjżyj sie sobie samej i zastanów czy nie warto coś u siebie samej zmienic.Jeśli chcesz mieć dobre relacje z synami to zacznij szanować ich żony bo dla Ciebie to mogą byc tylko synowe a dla Twoich synów to aż kobiety które bardzo kochają,matki ich dzieci.Tobie też nalezy sie szacunek bo jesteś matka,teściową i babcią ale na szacunek trzeba zapracować,jak będziesz szukała dziury w całym to tylko synów od siebie odsuniesz

Gość gość
Jak ich nie lubisz to one ciebie tez- proste. Nic nie zrobisz , przegrałas .

Gość gość
One są młodsze to po pierwsze,a po drugie tak winuje synowe że odsunęly synów od nas,moja wadą było to że byłam nadgorliwa i cis tam chlaplam,mowie w prost co myślę, m am swoje zdanie.wnukow nie widuję ani synów,przez takie by jak wy!

Gość gość
Autorko,jestem teściową i powiem ci jedno! Nadgorliwość jest gorszą od faszyzmu! Dazysz synów chorą miłością! Ktoś dobrze wspomniał oni mają swoje rodziny! A tobie od nich wara! I jeszcze najważniejsze jeśli synowe się odsunęly to widocznie miały powody a synowie gdyby tak naprawdę chcieli to by cię odwiedzali,widocznie mają ciebie dość,jak można wyrywać matce dziecko?! Jak dla mnie jesteś nie stabilną emocjonalnie i dobrze zrobili ze odsunęli się od toksycznej i nadgorliwej osoby Jak ty!

Gość gość
Kobieto a dziecko to Lalka którą wyrywalas własnej matce? Ono ma mamę więc pyknij się w głowę... soryy ale jestem akurat synową i uważam że jeśli nie chcą cię w swoim życiu to żeś sama sobie na to zapracowala... sami odcięli pępowinę i dobrze że się uwolnili.

Gość gość
One są młodsze i co z tego? Mają cię prosić o zdanie,pozwolenie a ty będziesz rządzić? Chciałabyś tak nie? Oj kochana nie te czasy! I synowa z siebie Dla ciebie niewolnicy nie zrobi a synowie no cóż nie są przywiązani do kaloryfera i Gdyby chcieli to by odwiedzali widocznie nie czują takiej potrzeby bądź twoim zachowaniem sama żeś ich id siebie odsunęła. Przestanmy zwalac winę na te synowe :O

Gość gość
20:13 racja w 100%

Gość gość
Mam 3 synowe i 4 wnucząt. Relacje ze wszystkim mam bardzo dobre, pomagam w miarę możliwości o ile poproszą o pomoc, staram się mieć własne życie. Moja teściowa nieproszona nigdy nie wtrącała się w nasze sprawy, staram się iść jej śladem. A nadgorliwość naprawdę nie jest dobra, nie dziwię się synowym, że się od Ciebie izolują.

Gość gość
21:13 bg bardzo mądra i fajna kobieta z pani,zazdroszcze takiej teściowej.

Gość gość
Dokładnie

Gość gość
Moje synowe to najlepsze dziewczyny na świecie, dopadła mnie sttraszna choroba, młodsza synowa wozi mnie do lekarza 100 km. Mimo ze nie chce pieniędzy, daję jej chociaż na paliwo. Tak pracuje, ze może mnie wozić, bo ma akurat dzień wolny, reszta rodziny musiałaby brać urlop za każdym razem. Dziękuję Bogu, że tak dobrzy ludzie weszli do naszej rodziny. Moja koleżanka powiedziała, ze mam dobre synowe, dlatego że wyszukuję w nich to co mają najlepsze, wady mają wszyscy i nieraz trzeba przymknąc na to oko. Nie rozpamiętywać w nieskończoność spraw, które są mało istotne.

Gość gość
gość 2016.09.11 Nie udała ci się prowokacja,już cie rozszyfrowałam "synowo". Wpadłaś jak śliwka w kompot z tymi określeniami gdzie wszedzie jedziesz po tesciowej ż ci dziecko wyrywa,ucieka z nimi,że ci się chce wymiotowac jak widzisz ze ci całuje dziecko itd.itp. Masz problem to wal do psychiatry bo twoja choroba nazywa się "chorobą z nienawiści".ILE RAZY jeszcze założysz ten temat? bo mi się chce rzygać jak pomyślę o tobie.Tez jestem synowa ale normalną a kafeteria okazuje się ze jest dla idiotów bo ci odpisują i dostają orgazmu jesli chodzi o temat teściowej.