Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chlopak zboczeniec

Polecane posty

Gość gość

Witajcie !! Powiedzcie mi czy to ze mna jest cos nie tak czy z moim partnerem , z ktorym jestem w ciazy juz w 9miesiacu. Otoz , wydaje mi sie ze seks jest dla niego NAJwazniejszy . Rozumiem, ze mnie pragnie i to lubi , ja rowniez ale bez przesady. Obraza sie gdy nie mam na to ochoty a nieraz szantazuje ze pojdzie do innej bo robimy to za rzadko lub za krotko. Nie rozumie , ze jest mi ciezko z brzuszkiem , i ze w ogole w ciazy rzadko kiedy mialam na to ochote . Ale robilam to nawet gdy mi sie nie chcialo zeby sie z nim nie klocic ... W dodatku zgadzalam sie na rozne dziwne miejsca i pozycje zeby byl tylko zadowolony .. Na drugi dzien znow jazda o to , bo zwlekam bo akurat nie chce mi sie wtedy kiedy jemu ... Nie mieszkamy razem , robimy to codziennie teraz tylko raz lub dwa razy dziennie bo za jakies 2-3tyg powinnam urodzic .. Uwazam ze to i tak wiele i nieraz zle sie czuje z tym, ze robie cos wbrew sobie . Boje sie ze mnie zdradzi jak ja mu nie dam... Ma wladze nademna i podoba mu sie to , ze cokolwiek nie pwoie ja mju ulegne.. Bylam wczesniej w zwiazkach i seks rowniez byl wazny ale kazdy z moich poprzednich partnerow rozumial , ze jak nie mam ochoty to nie mam. Nie szantazowali zaraz ze pojda do innej. a ten nawet nie rozumie , ze nieraz boli mnie brzuch czy mi sie zwyczajnie nie chce ;/ Czy to ja jestem jakas dziwna , ze tak rzadko moglabym to robic?

Gość gość
to *****cz seksholik zerwij z nim bo cie zniszczy.

Gość gość
jebnij mu liścia w twarz co za dupek i ruchacz

Gość gość
ale ty głupia jesteś:-( jesteś w 9 miesiącu ciąży i dajesz się bzykać jakiemuś napaleńcowi??? lekarz ci nie mówił ze nie wolno się seksić pod koniec ciązy??? chłopak beznadziejny, nie wroze wam szczeliwego zwiazku

Gość gość
co za skurrwiel i tak bedziesz kiedys przez niego płakała więc lepiej kopnij od razu w dupe uzależnionego zjeeba ewentualnie niech się leczy

Gość gość
Naprawde codziennie robi mi o to wyrzuty bo twierdzi, ze jesli tak rzadko to ostatnio robimy to znaczy ze albo kogos mam na boku, albo juz go nie kocham i nie pragne. Chyba juz mnie zniszczyl bo psycha mi siada ... czuje sie jak jakas.... :(

Gość gość
gość dziś to jest ruchacz nieprawiczek zostaw go jak najszybciej

Gość gość
to kara za seks przedślubny, on już jest zawładnięty przez szatana, jak rzuci ciebie to będzie kolejną tak szantażował a potem jak sie wszyscy od niego odwrócą to zacznie g/w/a/ł/c/i/ć ale ty się jeszcze ratuj dziewczyno. Zostaw go, a potem do spowiedzi i zmień swoje życie. Seks jest piękną formą wyrażania miłości ale tylko w małzeństwie

Gość gość
1,5/10 bo błędów zbyt dużo nie ma..

Gość gość
z czego tak ryjesz kiblarzu żałosny

Gość gość
seks w tym miesiącu ciąży to masakra dla dziecka.

Gość gość
Zboczeńcem byłby, gdyby dobierał się do facetów. To zdrowy mężczyzna!