Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aleksandra198704

facet dylemat nie wiem co robic

Polecane posty

Chcialabym was prosic o rade bo juz sama glupieje :/ Zaczelam spotykac sie z fajnym facetem, wydawaloby sie odpowiedzialnym I dojrzalym. Swietna praca, twardo stapajacy po ziemii, dzentelmen. Wiem ze jest mna zainteresowany ale prawda jest taka, ze kiedy sie spotykamy jest czuly, romantyczny, swietnie sie dogadujemy. Kiedy tylko sie oddala zmienia sie w kostke lodu. Trzyma mnie na dystans itp. Zaczelismy sie ze soba spotykac w kwietniu pozniej ja zakonczylam znajomosc po 1,5 miesiaca bo stwierdzilam ze jednak jego chlod kiedy nie jestesmy razem mnie odpycha. Po kilku tygodniach skontaktowal sie ze mna blagajac mnie o druga szanse. Zgodzilam sie. Na poczatku zaczelam zauwazac ze w koncu zmienil swoje nastawienie, bardziej sie stara I angazuje. I po dwoch tygodniach nagle znowu chlod I dystans. Powiedzial ze chec zeby wszystko rozwijalo sie powoli, zeby spotykac sie ze soba, poznawac sie lepiej I po jakims czasie zadecydowac co dalej. Pisze prawie codziennie, spotykamy sie raz-dwa razy w tygodniu ale po prostu ten jego dystans mnie dobija. Probowalam mu mowic ze czuje sie ignorowana, ze zmienia sie w zupelnie innego faceta jak tylko sie ode mnie oddali ale jak grochem o sciane. Czy mysliscie ze to w ogole ma jakies szanse na zwiazek?

Gość gość
Narcyz? Trudno coś więcej napisać...boi się odkryć, zaufać?

Gość gość
panno Olu,ja potrafię zaufać ;)

Gość gość
Ola czy Olo?