Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rzucilam bogatego, normalnego faceta dla biednego dziwaka,nie chodzilo o uczucia

Polecane posty

Gość gość

z tym pierwszym miałam wszystko, po raz pierwszy w zyciu, auto mi kupil ,nauczyl jezdzic, rozpieszczal, był bardzo przystojny, niby kochal,ale tez imprezowal (beze mnie, bo nie lubie), był na wysokim stanowisku, ogolnie fajny facet, ale potem poznałam jego przeciwieństwo - młodszego, nie tak przystojnego, biednego ze slaba praca, pozycja spoleczna, ale niezwykle inteligentnego, porzuciłam ttamtego, bo ani razu nie zaimponowal mi wiedza i plakalam z tego powodu, że przy nim się cofam. Pewnie będę załowała za pare lat, bo mloda już nie jestem.

Gość gość
ble ble księzniczko !

Jestes idiotka, ale idiotki eliminuja same swoje geny z puli genetycznej. Wlasnie miedzy innymi przez takie wyboru gdzie wybieraja niezaradna zyciowa mameje bez szans na przetrwanie, a olewaja samca alfe z ogromnym potencjalem na przetrwanie. :)

Gość gość
no i co , samiec alfa znajdzie inna samice alfa, ja mogę być kimkolwiek , wszystko mi jedno, moim celem nie jest przedluzenie gatunku, aby kolejne pokolenie placilo podatki na ch/u/jowe 500+ i patologie, umre bezpotomnie i się ciesze

Gość gość
bardzo się poprawi, jak zapite mordy będą się rozmnazac i chlac przez całą ciąże :D będziecie zyc w ciekawym społeczeństwie , ale tobie to pasuje, bo się dogadasz z nimi :D

Zasada jest prosta ksiezniczko: masz dziecie i przekazujesz swoje geny? WYGRYWASZ! Nie masz dzieci i umierasz bezpotomnie? PRZEGRYWASZ! Niekloc sie z panem Darwinem. :)

Gość gość
kto dla Ciebie jest wygranym? jakiś zapity Denis z 7 dzieci i brzydką konkubiną? :D dla mnie wygrywy to Artysci z wszystkich epok, pisarze, odkrywcy, podróżnicy, naukowcy, ICH DZIECI SA POTEZNE , dzieci meneli to robaki