Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet i jego przeszłość, pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Witam, poznałam faceta - 31 lat, bardzo fajny, zaradny, wydaje się z zasadami, jestem dla niego 4 partnerką seksualną. Dla mnie jest drugim partnerem seksualnym. Czy jest to jak na 31 latka dużo, mało, czy normalna liczba. Jak Wam się wydaje, jak to jest u Was?

Gość gość
Prawdziwy mezczyzma 4 laski przeleciane powinien miec max w wieku 18 lat

Gość gość
Ważniejsze są dla mnie jego zasady, zaradnosc, dodatnie cechy charakteru. To co było przed Tobą, nie powinno Cię obchodzić. Aż tak.

Gość gość
wypowiadajcie się proszę...:)

Gość gość
Autorko, wypowiedziałam się. Nie rozumiem, co Cię dręczy. Jego przeszlosc nalezy do niego, nie do Ciebie. A jezeli to jest dla Ciebie problem, to idz na terapię, bo za chwilę staniesz się typowym zazdrosnikiem, który zadręcza siebie i partnera o rzeczy/sprawy, które juz się stały. O historię, której NIE MOZNA ZMIENIĆ. Typowy zazdrosnik zatruwa toksyną zazdrosci tak skutecznie, ze kazdy związek się przez to sypie, a partner ucieka na koniec swiata. Używaj rozumu, nie emocji, bo wszystko popsujesz.

Gość gość
Gość 23.04...święta racja, nic dodać, nic ująć:)

Gość gość
jeśli komuś ta przeszłość przeszkadza, to trzeba po prostu się z nią zmierzyć, i zakopać głęboko mój miał przede mną 11 partnerek... i co mam się zabić?

Gość gość
23.10.dzięki za dobre słowo i pozdrawiam. Nie wiem, ile partnerek mial mój mąz, i nie obchodzi mnie to. Nigdy nie pytalam, bo to niewlasciwe , a mnie taka wiedza jest niepotrzebna. Kochamy się od lat, jesteśmy sobie wierni i to jest najważniejsze.

To żadna przeszłość. rozumiem gdyby miał dzieci, jakieś wyroki, t jest przeszłość, z którą trzeba się mierzyć. Ilość kobiet przed Tobą to bzdura. Jak na faceta w takim wieku, to żył w cnocie jak pustelnik. Nie masz widocznie problemów, że czepiasz się takiej nieistotnej pierdoły. To przeszłość, pogódź się, że przed Tobą miał życie i kochaj.

Gość gość
a autorce jak sie wydaje, ile on powinien miec zaliczonych panienek? a moze mimo 4 kobiet, mial seksu wiecej niz 100 letni dziadek przez cale zycie. po co te kalkulacje? czy normalny facet musi miec wiecej partnerek niz kobieta? ale niby jak? chyba tylko jak kobiety nie przyznaja sie do seksu.

Gość gość
Kobiety pragra roochaczy a mezczyzna z tematu nie zalicza sie do takich chociaz 4 partnerow to sporo juz choc fakt taki, ze kobiety w tym wieku maja okolo setki partnerow.

Gość gość
W dzisiejszych czasach 4 partnerki to naprawdę niewiele, biorąc pod uwagę że średnia wieku inicjacji to około 17 lat, to daje 1 partnerkę na 3, 5 roku. Znam dziewczyny co w 3,5 roku miały po 4-5 partnerów, niektórzy faceci również, także trafił ci się unikat.

Gość gość
23.17...mam za sobą kilka poważnych związków i fakt...rozmawialiśmy o przeszłości...pytałam, dostałam odpowiedź...zaakceptowałam i nigdy nie robiłam z tego powodu afery. Ważne było tu i teraz. Każdy ma jakąś przeszłość i tego nie da się zmienić. Trzeba albo zaakceptować, albo szukać dalej...ale tym sposobem można szukać w nieskończoność i po drodze skrzywdzić wiele osób. A może najbardziej skrzywdzić siebie i przegapić coś naprawdę ważnego. Fajnie, że Tobie się udało. Pozdrawiam:)

Gość gość
taki facet powinien zachować prawictwo dla jedynej partnerki 4 partnery seksualne to jest dużo i nie jest normalne w tym wieku powinien mieć żone i trójke dziec***ewnie p******ał, korzystał a teraz będzie udawał świetego? zerwij z nim