Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sandra78222

Myślałam że nasze życie jest cudne. Ona I on. Na zawsze

Polecane posty

Cześć. Nie wiem jak zaczac wiec najlepiej zaczne od poczatku. Poznalam chłopaka. Wsumie, faceta ja mialam 15 lat wtedy on 23. Wogole sie soba nie interesowalismy, ja bylam skromna niczego nie chacialam on mnie nie interesowal. On tez sie mna nie interesowal. Poznalismy sie dzieki wspolnego koledze. Wymienilismy sie numerami przypadkowo I tak sie zaczeło. Ja sie zakochalam on takze nie widzielismy swiata poza soba. . Tylko moja matka tego nie rozumiala. Byla przeciwna naszemu zwiasku. Dlatego ze za duzo spozywala alkocholu I jest alkocholiczka. A juz nie pisze co nawyrabiala. Jego matka z pozoru super tesciowa, a co sie okazalo wiedzima. W wieku 16 lat zaszlam z ukochanym w ciaze urodzilam synka. Pozniej po roku znow zaszlam w ciaze takze urodzilam synka, jeden I drugi maluszek byl palnowany. Cieszylismy sie. Dzis mam 19 lat. On ma 28. I jakos sie nie moge dogadac z nim. A to dlatego ze on zaczyna kłotnie o rodzinie bez powodu. A ja niechcem o tym rozmawiac. Mowie. Skoncz juz z tym tematem. I wlasnie od tego slowa najbardziej sie zaczyna. Bo ty jestes za matka bo ja jestem szmata itd. Mam juz dosc tego ale najgorsze jest to ze po kazdej klotni ja pierwsza podchodze do niego. Nie wiem jak zrobic tak zeby on podszedl do mnie chociaz raz bo on jest winny. Nie mam tej motywacji.

Gość gość
Jak mozna planowac ciaze w tym wieku i to jedna po drugiej? Nieodpowiedzialne. Masz co chciałaś.

Tak mam to czego chcialam. Mam cudownych dwóch synkow. Po za ktorymi swiata nie widze,. Kocham ich ponad zycie. Moj facet takze mnie kocha. Wiem to. Ale chodzi mi tylko I wylacznie jak sie oduczyc pierwsza podchodzic do niego w klotni.

Gość gość
Musisz być bardziej stanowcza. Nie pozwalaj sobie na takie traktowanie. Stawiaj granice.

Staram sie. Ale nie potrafie. Zawsze pęka cos we mnie I pierwsza robie ten krok . Chcialabym zeby to on podszedł pierwszy. Ale on jest uparty jak cholera. Ja znow za mieka. Mam zbyt dobre serce. Dlatego ulegam.

Zachodząc w ciążę w wieku 15-16 lat traci się młodość ale za to odchowasz i możesz nadrobić zaległości. Ma się wtedy swoją kasę na to wszystko. Zachodząc w ciążę w wieku 30 lat to już raczej do końca dni doginasz i spore ryzyko, że coś w ciąży pójdzie nie tak.

Gość gość
Ortografia i gramatyka, litości, takim kobietom powinno odbierać się dzieci i sterylizowac :O

Gdyby tak robić, to prawdopodobnie Ciebie też by nie było na świecie. Bo babcia lub prababcia(nie wiem ile masz lat) po wojnie też orłem nie była. Wiem to po przykładzie mojej babci, która ledwie pisać i czytać się nauczyła i to z bykami, bo trzeba było zająć się gospodarką i wychowaniem dzieci, które później mogły w polu pomagać. Co ma ortografia do dzieci?

Gość gość
Zawsze sie znajdzie jakis pajac, ktory zamiast na spokojnie przeczytac o problemie autora i moze cos mu doradzic to bedzie wypominal bledy ortograficzne :(

Gość gość
a co tu doradzać? typowa patola: niedouczony tłumok, analfabetka, ciąża w wieku 16 lat... naprawdę nic więcej nie trzeba :o typowa klientela mopsu czy innych gopsów