Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mama47

masturbujaca sie córka

Polecane posty

Witam, zauwazylam wczoraj że moja 10 letnia córka masturbuje sie po nocach, co zrobic? jak na razie tylko nakrzyczalam na nią i zbilam kablem, mam ja wziasc do jakiegos psychologa? jesteśmy rodzina katolicka i nie dopuszczamy takiego zachowania a juz sama nie wiem co zrobic...

Gość gość
Niech poznaje swoje ciało. Ciebie należało by zbić po pustym łbie bo widocznie jesteś bardzo tępa nie wiedząc że dzieci się nie bije. Córka dorasta a pewnie nie wie skąd się biorą dzieci bo rozmowa matki polega na laniu 10 kablem. Zgłaszam to na policje

Gość gość
Nie powinnas jej bic tylko odbyc z nia rozmowe.

a moze ja sobie nie zycze zeby ktos w domu wkladal sobie palce w takie miejsca ? niech sie nauczy na co pan Bóg pozwolil a nie grzeszy, zreszta idziemy dzis do kosciola zeby sie wyspowiadala.

Gość gość
Prowokacja jak nic, spadaj trolu jeden.

Gość gość
Aha, jezeli nie jest to prowokacja to mam nadzieje, ze Ty tez pojdziesz do spowiedzi i wyspowiadasz sie z tego, ze bijesz dziecko kablemnajlepiej opowiedz to ze szczegolami ile razy i jak mocno uderzalas jedzo jedna.

2 razy uderzylam dosyc mocno, lekkie slady zostaly ale jej to lodem przylozylam

Gość gość
"najlepiej opowiedz to ze szczegolami ile razy i jak mocno uderzalas jedzo jedna." Cala masa zboczencow-fetyszystow tutaj, fuj

Gość gość
Prowo jak nic, chodzilo mi o to zeby ksiedzu przy spowiedzi powiedziala bonie to ssrednio interesuje. Ale prowo jak nic, wiec nara trolu lesny.

Gość gość
Moim zdaniem masturbacja jest zupełnie normalna i naturalna. Skoro córka chce się masturbować, to powinna móc robić to swobodnie.

Gość gość
Nie do psychologa tylko do proboszcza. On Ci powie co robić. Ale coś mi się zdaje, że bez egzorcysty się nie obejdzie.

Gość gość
nie egzorcysty tu trzeba ale Mama niech przestanie córkę karmić wyrobami z wieprzowiny , to uzależnienie samo zaniknie .

Gość gość
Prowo zboka :O

Gość gość
gość z 17.19 mówi prawdę , aż trzy wielkie religie świata nie pozwalają spożywać tych wędlin .