Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety wiecie dlaczego was faceci nie podrywaja? Powiem wam dlaczego...

Polecane posty

Gość gość

Dlatego, ze taki facet juz kilka razy podszedl i chcial sie umowic z kobieta, natomiast ta go olala. Olala i bez slowa poszla dalej, albo stanela i powiedziala "nie" itd. I taki facet po kilku nieudanych probach mysli sobie widzac ladna dziewczyne: "kurde ladna jest, zagadalbym, ale pewnie znowu mnie zleje, a ja zrobie z siebie publicznie frajera... pierdole i do domu" - i dlatego jestescie same. :)

Gość gość
W Polsce generalnie rzadziej podrywaja na ulicy niż np. w południowej Europie. tam jest inna mentalnosc

Gość gość
naaah to nie to, po prostu mamy wyj****e na księżniczki 🖐️

Gość gość
No, bo taka jest prawda, kobiety mają pretensje, że faceci polscy są wykastrowani, nie mają jaj, żeby do nich zagadać, a mają takie wymagania, że 99,9% facetów każda spławi od razu w chamski, a czasem mniej chamski sposób. I jak idiotki możecie mieć pretensje, że faceci do was nie zagadują, że podobał się wam jakiś facet, ale nic nie wyszło, bo nie wykazał inicjatywy, skoro tego samego faceta już w chamski sposób spławiły dziesiątki kobiet.

Oczywiscie, ze to przez to. Faceci kalkuluja, biorac pod uwage swoje wczesniejsze niepowodzenia i... daja sobie spokoj, bo szkoda czasu.

Gość gość
taka prawda

Gość gość
Bo wymagają modela z wyglądu

Gość gość
Ja jestem przeciętny z wyglądu i 90% kobiet udaje mi się zagadac. Pozostałe 10 to idiotki które nie wiedziały że straciły najlepszą szansę w życiu.

hahahaha ja nie mam z tym problemu:D raczej ..... odpedzic sie od menow nie moge :D

Gość gość
16:28 buehehe... bajkopisarz. :) Mmartha - bajkopisarka. ;)