Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto doświadczył znaków ?

Polecane posty

Gość gość

Zwracanie na nie uwagę? Czy może przymykacie oczy na wszystko co się wam przydarza "przypadkiem" Ktoś chcę opisa swoje dziwne wydarzenia???

Ja chcę opisać, a więc pewnego dnia wybrałem się na polanę za lasem na spacer i relaks i ujrzałem coś co przypominało spodek latający, cały rozświetlony który wylądował na zbożu. Otworzyły się z niego dziwne drzwi i wyszły z niego 2 postacie ubrane na biało, stałem jak wryty. Podeszli do mnie i przedstawili się jako Mojżesz i Abraham, w rękach trzymali kosz, a w nim wyroby wieprzowe. Wręczyli mi go tylko i powiedzieli "Masz" po czym odwrócili się szybko weszli do statku i w ułamku sekundy wzbili się do nieba jak świetlik z ogniska w górę. Co o tym myśleć?

Gość gość
tak, motyl ze zlamanym skrzydlem ostrzegl mnie przed bardzo zlym czlowiekiem juz w 1 dniu znajomosci. ja tego motyla wtedy uratowalam. potem ja po kilku latach stalam sie takim motylem ze zlamanym skrzydlem i sama siebie uratowalam. to byl znak, bo ten motyl znalazl sie wtedy w takim miejscu, w ktorym nie mial zasadniczo prawa - mozliwosci - sie znalezc. warto sie czesto zastanowic nad dziwnymi znakami jakie los stawia na naszej drodze.

Gość gość
Do syn fubu: i tak powstały pewnie wyroby wieprzowe :D