Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłośnicy kotów i psów podzielmy się informacjami

Polecane posty

Gość gość

Uwielbiam zwierzaki i koty i psy,podzielmy się tu poradami,informacjami,opowiedzmy coś o swoich pupilach.Zapraszam do pogaduch wyłącznie z ludźmi kochającym pupilki:)

Gość gość
też ****ardzo kocham.

Gość gość
powiesiłem ok 20 kotów z wiatrówki odstrzeliłem też z 10 sztuk kilka psów załatwiłem zastrzykiem z benzyny w serce (psa zawiązuje się w worku i przez worek idzie szpryca w serce) pytania?

Gość gość
może trochę dokładniej? Skąd brałeś te koty i psy? To były bezpańskie? W sumie debilem jest każdy pies czy kot, który ufa obcym. Jeszcze właściciel też powinien wisieć za jaja, albo mu je odstrzelić, że pozwala kotu się szlajać po okolicy albo psu

Gość gość
Z jakich pobudek psychicznych to wynika, że robisz sobie głupie żarty?

Tydzień temu musiałam uspać swoją 12 - letnią sunię. To było okropne przeżycie. Nigdy tak nie płakałam. Teraz czuję pustkę i wielki żal. Mam nadzieję, że szybko minie...nie chcę innego pieska.

Gość gość
zapowiadal sie fajny temat a juz jakas zwyrodniala ku/rwa meska go zepsula. cw/elu tobie i twojje starej to chloroform lub cyjanowodor do oddychania i bylby spokoj z odpadem spolecznym. takich ludzi powinno sie usypiac a nie bezdomne biedne psy czy koty

Gość gość
żryj g/ó/wno bucu!!!

Gość gość
tu normalnie z nikim nie pogadasz, same psychole i debile niedorobione, nie wchodźcie w linki, bo może być wirus

Gość gość
żryj g/ó/w/n/o sk/ur/wi/elu

Gość gość
17:06 i następny mam nadzieję, że będziesz umierać w takich bólach w jakich jeszcze nikt nie umierał, że będziesz kisł i gnił za życia i wył

Gość gość
wejdżcie na fora dla normalnych ludzi, jakieś miau. pl, dogomania, pełno tego, wygooglujcie sobie. Tam nie ma debili i zwyrodnialców, trzeba się logować i jest moderacja, a tu można pokazać dupsko i bicie psa łopatą, był filmik. A komuś zaginął kot to jedna pisała, że chyba to ten się znalazł i dała zdjęcie kota rozjechanego na placek idiotka. Z takimi niedorozwojami nie pogadasz, szkoda czasu dla takiego ścierwa

Gość gość
Zero reakcji na psycholi, im o to chodzi, żeby wkurwiać ludzi, nie odpisujcie gównojadom.To ich jedyna rozrywka i cel, hejty i trollowanie

Gość gość
Gość powyżej mądrze pisze,nie reagować,nie komentować,bo szkoda słów:p z czasem zamkną ich w Tworkach albo wszczepią mózg,bo jak na razie to brak tego organu i tego szamba:o Mam 3 koty i 1 pieska,bardzo je lubię,koty przywędrowały od sąsiadki,która w zeszłym roku zmarła,dokarmiam je i dbam o nie,są na wpół dzikie i nie mam jak jednemu pomóc,ma chyba jakieś uczulenie,trochę ma łyse place na grzbiecie,kotki są cudne,czy mi kedyś na tyle zaufają,by dać się zawieść do weterynarza?Pozdrawiam wszystkie sympatyczne osoby.

Szanuję ludzi, którzy kochają zwierzęta....sama nie wiem, czy po śmierci mojego pieska zdecyduję się na adoptowanie jakiegoś zwierzątka. Pozdrawiam.

Witam wszystkich miłośników, co to za szczęście i radość jak przychodzimy do domu a tam zawsze ktoś na nas czeka i z radością wita , ale zw zwierzątkami to tak jak z nami choroba czasami tez dopadnie i tutaj istotna rzeczą jest trafić doi dobrego specjalisty który się zajmie naszym pupilem, bardzo dobra opinia cieszy się www.arka24h.pl w której znajduje się weterynarz całodobowy gdzie w nagłych przypadkach to bardzo ważne

Gość gość
Autorko, polecam fora tematyczne dla miłośników kotów i psów takie jak forum miau czy dogomania, tam można dyskutować na poziomie.

Gość gość
Już na to wpadła, że to jest forum dla psychicznych :-) nie pisze więcej, temat odgrzewane kotlety, jak większość :-)