Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bradolizylka

Mój chłopak ma 23 lata i opada mu w trakcie

Polecane posty

Gość bradolizylka
Być może, ale jeśli może się da to czemu tego nie poprawić? Mam chwile zwątpienia bo nieskormnie powiem, że jestem atrakcyjną dziewczyną i zawsze miałam duże powodzenie u płci przeciwnej, a wychodzi na to, że nie mogę otrzymać spełnienia od drugiej osoby, ale nie chcę rezygnować z tego związku. Wie co i jak zwłaszcza, że jestem otwarta w tym temacie i wiele rzeczy mówię "lubię jak robisz tak, wolałabym inaczej itd" poza tym często daję mu wolną rękę na zasadzie rób ze mną co chcesz więc może próbować wszystkiego czego chce i sprawdzać czy będzie fajnie, ale średnio korzysta. Raczej robi to co zawsze.

Gość gość
A masz już jakieś wcześniejsze doświadczenia, czy to twój pierwszy partner seksualny?

Gość bradolizylka
Ja mam, dlatego tym bardziej wiem, że nie jest tak jak powinno. Nigdy nie miałam takich problemów z poprzednimi partnerami.

Gość gość
Jakby to był twój pierwszy to nie byłoby problemu, nie miałaś porównania, więc i nie wiedziałabyś co tracisz, a tak... chyba szkoda marnować czas i powiedzieć facetowi o tym wprost że cię nie zaspokaja, niech kombinuje.

Gość bradolizylka
Boję się, że to pogorszy sprawę, że się zrazi.

Gość bradolizylka
A może powodem jest to, że z racji tego, że sama mam dość częste potrzeby, on ma wszystko co chce, kiedy chce i ile chce. Może przestało go to kręcić nim na dobre zaczęło.

Gość gość
Już nic nie pogorszy sprawy, poza tym o takich rzeczach trzeba mówić wprost i to jak najszybciej, bo im dłużej zwlekasz, tym bardziej utwierdzasz go w przekonaniu że jest dobrze. To przestań się nim zajmować i spełniać jego zachcianki, to on powinien na pierwszym miejscu postawić sobie za cel zaspokojenie partnerki, a dopiero później myśleć o sobie.

Gość gość
A ja myślę, że jest jakiś powód i da się to poprawić. Może stres?

Gość gość
może to twoje zachowanie? postaraj się być bardziej "dostępna" :P Czasami też wystarczy zainwestować w jakieś gadżety erotyczne- one bardzo pobudzają wyobraźnie. Następnym razem przywitaj go z czymś takim http://freetaboos.pl/obroza-ozdabiana-krysztalkami-p-2112.html to na pewno zapomni o wszystkich problemach :) u mnie takie gadżety uratowały związek.