Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oleeek

Nikt go nie akceptuje.

Polecane posty

Gość Oleeek

Więc zacznę od tego że mam 17 lat i chłopaka który jest prawie 10 lat starszy jesteśmy razem już prawie dwa lata. Od tamtego czasu zanim zaczęliśmy być razem każdy obrabial mu du#p że jest taki i owaki, że mnie przeleciał i zostawi z biegiem czasu zaczyna mnie już to denerwować bo od dwóch lat tylko go krytykują wiem jaki jest kochamy się i naprawdę nie wyobrażam sobie bez niego nic. Chcemy mieć dzieci aleee.. Najpierw szkoła dopiero dzieci szkoły zostało mi jeszcze dwa lata. On pracuje zarabia sam na siebie, chciałabym aby wykonać przestali gadać ale skoro tego nie mogę się doczekać to chce zrobić coś żeby wkoncu dali nam zająć się swoim życiem bo sami są w związkach z podobną różnica wieku

Gość gość
jaką ty tą szkolę kończysz? Zważywszy na bijący w oczy "intelekt" pewnie zawodówkę?

Gość gość
jakbym moja 15-letnia córka zaczeła spotykac sie z 25 frajerem, to nie obrabiałabym mu dupy, tylko gość siedziałby bez zębów u prokuratora. I mówie to jako kobieta w wieku tego twojego armando. A po drugie to może zacznij myslec normalnie o życiu a nie tylko dążyć, żeby w przyszłosci być nikim? Bo widzę że twoja ambicja życiowa ogranicza sie tylko do rozkładania nóg i reprodukcji. Nie dziwie się, że wszyscy was krytykują, jesli on jest tak samo bystry i ambitny jak ty.

Gość Oleeek
Technikum. Co widzisz złego w moim intelekcie??

Gość Oleeeek
Niby dlaczego u prokuratora, akurat jest odpowiedzialnym mężczyzna i że ty rozkładasz nogi chuj wie gdzie to nie znaczy że i ja bo akurat dużo czasu minęło zanim doszło do naszego pierwszego razu

Gość gość
Jak 25- latek zakochuje się w 15- latce to jest to pedofilia albo koleś jest tak ułomny , że nie ma szans u dorosłych kobiet.Podajesz jako zaletę, że zarabia sam na siebie.U 27 -letniego faceta to dopiero niesamowity wyczyn.:).Nie dziwieę się , że twoi rodzice tego " związku" nie akceptują bo to jakaś dewiacja ze stony twojego " chłopaka".

Gość Oleeek
Kiedy się poznaliśmy żadne z nas nie wiedziało ile ma lat. Niby dlaczego desperacja że się we mnie zakochał? Nie rozumiem twojego toku myślenia, to jakiś grzech że jesteśmy razem miłość nie wybiera i nie liczy lat...

Gość gość
Tak to sobie tłumacz :). Na pewno zainteresował się co robisz i jak się pochwaliłaś że jesteś gimnazjalistką to nie pomyślał że masz ponad 20 lat na karku. To grzech i przestępstwo bo on jest pedofilem.Niedługo wymieni cię na młodszy model

Gość gość
pzreciez ona nie ma 10 lat

Gość Oleeek
Ile ty masz lat? Jesteś głupia że ciężko porównać to... Tak bo pierwsze co zrobiłam to powiedziałam część jestem Ola i chodzę do gimnazjum mam 15 lat a on odrazu a ja Dominik 24 lata.. Gdybym ja miała te 20 a on 29 to też byś tyle problemów stwarzala

Gość gość
Poukladany, dojrzały facet nie zainteresuje się dziewczyną ponizej 20 roku zycia. Ten Twój ma cos z glową, psychiką, moze jest egocentrykiem, który będzie "modelował" nastolatkę wedle swojego uznania. To nienormalne i niemoralne.

Gość gość
Chcemy mieć dzieci aleee.. Najpierw szkoła dopiero dzieci szkoły zostało mi jeszcze dwa lata x I kolejne dzieci będą miały p********e życie, bo bezmózgi nie potrafią nie innego jak rozmnażanie, no ale przecież po to wymyślono 500+ aby patologia (czyt. elektorat PIS) rosła w siłę.

Gość gość
Ale jaki ty masz problem nie znasz nas i dlaczego uważasz bezmozgi.. Tak cię matka na obiad wola. Bo uważasz się za ideał ale nie jesteś nim... To nie jest temat żeby mas krytykować...