Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Osoby używające zarówno tamponów i podpasek

Polecane posty

Gość gość

Czy są osoby używające zarówno tamponów jak i podpasek? Czytając różne fora i słuchając opini koleżanek nigdy się z taką nie spotkałam. Ja podpasek używam jak siedzę w domu, a tamponów jak gdzieś wychodzę. Uważam, że oba sposoby są wygodne, a tamponów używam, ponieważ uważam, że są dyskretniejsze.

Gość gość
Ja tak jak ty.

Gość gość
jak to dyskretniejsze? dobrze dobrana podpaska nie powinna sie odznaczac, poza tym na te dni mozna zalozyc ciemne spodnie. wlasnie majac tampona balabym sie ze mi cos wycieknie. poza tym dzieki podpaska pochwa moze oddychac swobodnie i niwelujemy ryzyko nadzerek i infekcji - a przy tamponach jednak jest taka tendencja nawet jak je zmieniasz czesto.

Gość gość
Używam i tego, i tego, ale tampony zdecydowanie rzadziej. Czasem cała miesiączka na podpaskach. Tampony tylko w razie potrzeby.

Gość gość
No dyskretniejsze, zawsze coś tam może się odznaczać i mam uczucie noszenia papmersa co nie przeszkadza mi wśród domowników.

Gość gość
ja odstawiłam do lamusa tradycyjne podpaski i tampony. Zaczełam używać takich tamponow z najnowszej generacji tamponow. Są najlepsze bo mozna w nich uprawiać seks i nic sie nie czuje.

Gość gość
Ja dostał wstrząsu od tamponów. Ciśnienie 250/210 myślałam że mi serce rozsadzi. Dobrze że pogotowie szybko przyjechało i mi pomogli. Nigd6 więcej nie mam zamiaru stosować tamponu.