Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak byście zareagowały ?

Polecane posty

Gość gość

Poprostu kiedyś byłam z chłopakiem, zauważyłam ze będąc w towarzystwie skąpo ubranych dziewczyn jemu...no wiecie...poprostu widzialam to bo wstał z łóżka i chyba sam myślał ze tego nie widać ale ja widzialam ze mu ,,stał" przez spodnie było widać i trochę się wtedy zmieszałam bo zrobiło mi się jednocześnie przykro i głupio..ogólnie przez tą sytuacje...potem czułam jakoś do niego wstręt, jakby mnie zdradził tym ze się nimi podniecił..wiem ze może to głupie ale to nie nastolatek by mu stawal na każdym kroku..to dorosły facet..heh i niedawno z kolejnym facetem miałam podobną sytuacje i znów nie potrafię się w tym odnaleźć, cholernie mi przykro czuje się tak jakbym była gorsza od innych, nudna i w dodatku jakby mnie zdradził..moze to zbyt mocne słowa ale naprawdę mnie to boli bo ja nie mam mokro na widok żadnego faceta jeśli nic do niego nie czuje choćby był niewiadomo jak ładny i fajny..zastanawiam się co zrobić..bo on zauważył ze coś jest nie tak ale przecież nie powiem o co mi chodzi bo mi głupio ze tego się czepiam, ze w ogóle tak analizuje to, ze pomyśli o mnie źle, jak o jakiejś zazdrośnicy..a mi to poprostu nie daje spokoju dlatego ze już kiedyś jak rozmawialismy i ja coś mu powiedziałam ze jemu się na pewno podoba jego była dalej a on ze nie zaprzeczy bo jemu się wiele kobiet podoba heh...i ze mi mężczyzni na pewno też a ja mu ze mi się podoba tylko on bo jestem w nim zakochana to już się nie odezwał nic po paru dniach wróciłam do tego tematu mówiąc sama z siebie ,,jesteś jedynym facetem który mi się podoba tak bardzo wiesz kochanie?" a on tylko ,,cieszę się " heh powiedziałam to specjalnie bo chciałam mu dac taką jakby szansę na naprawę tego co powiedział wcześniej...ze jemu się inne podobają poza mną bo liczyłam ze domyśli się ze tego właśnie chce ale się przeliczylam..od tamtej pory mam takie myśli właśnie jak na inną patrzy ze co ona ma czego ja nie mam ze pewnie mu się to podoba czy tamto bardziej niz u mnie...i ostatnio ten incydent...ze mu ten teges...boli mnie to nie wiem czy z nim zerwać bez podawania przyczyny poprostu czy co mu powiedzieć właściwie by nie wyjść na idiotke, z innym chłopakiem nie miałam takich problemów bo nie rozgladal się za innymi, nie interesowały go, był mną zachwycony, ciągle wpatrzony i ogólnie było czuć ze jest we mnie zakochany

Jesteś potwornym bluszczem. I zachowujesz się jakbyś miała 15 lat. Oburzasz się o naturalną, fizjologiczną reakcję, której facet nie jest w stanie kontrolować. Co sprawiło, że masz tak koszmarnie niską samoocenę?