Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto dowod ze wystarczy kasa by miec ladne kobiety

Polecane posty

Gość gość
chyba cię p****ało. od razu widać że poleciała na charakter :D

Gość gość
Jedna taka parka to jeszcze nie dowod.

Gość gość
to jest flavio briatore. kobiety lecą nie stricte na kasę, ale na facetów silnych i przedsiębiorczych. chyba nie muszę tłumaczyć, dlaczego... jestem kobietą i powiem wprost: prędzej zainteresuję się facetem w bmw niż takim w punto. dlaczego? nie dlatego, że chcę jeździć bmw. ale dlatego, że facet w bmw ma prawdopodobnie lepsze wykształcenie, jest bardziej inteligentny i pracowity. oczywiście jest to pewne uogólnienie, ale tak to właśnie działa.

Gość gość
ale dlatego, że facet w bmw ma prawdopodobnie lepsze wykształcenie, jest bardziej inteligentny i pracowity. xx buhahaha bo yebne, pustak poleci na pustaka, ja jeżdżę punto, jest moje szóste auto do podwożenia mojego zadka kilometr do mojej firmy :D

Gość gość
A on polecial na jej wysokie IQ....

Gość gość
Na swiecie jest bardzo duzo ladnych kobiet. Latwo jest miec ladna kobiete. Znacznie mniej jest inteligentnych ladnych kobiet. Jeszcze mniej jest madrych. A juz madra i piekna to prawdziwa rzadkosc.

Gość gość
Ladna kobiete moze miec prawie kazdy w miare ogarniety facete. Pelno jest ladnych lasek.

Gość gość
Gregoraci nie jest inteligentna, ona jest wręcz głupia, czy piękna.. kwestia gustu, na pewno jest zadbana. Tyle, że jakoś widać, że go kocha, a on ją, bo przecież przed Elżbietką miał np. Naomi Campbell czy inne sławne modelki, a wybrał właśnie ją.I zawsze są razem przytuleni, widać po niej, że nie stroni od niego i nie brzydzi się jego starości.. Zakochała się w nim i już. Z pewnością nie w jego posturze Adonisa, ale w tęgim umyśle, tym bardziej, że jej akurat go brakuje :D No a kasa wiadomo, zawsze jest mile widziana ;)

Gość gość
Hahahaha, tylko że ty kasy nie masz a kobiety też ani słychu ani widu. Został ci tylko wygląd, gorsz niz na zdjęciu :D

Gość gość
Kobieta by sie jakaś znalazła, taka po 70tce :)

Gość gość
gość dziś Hahahaha, tylko że ty kasy nie masz a kobiety też ani słychu ani widu. Został ci tylko wygląd, gorsz niz na zdjęciu smiech.gif x skąd wiesz, ile mam kasy? a wygląd, jest naprawdę w porządku, zresztą nie mam zamiaru wykłucać się o to ;)

Gość gość
gość wczoraj ale dlatego, że facet w bmw ma prawdopodobnie lepsze wykształcenie, jest bardziej inteligentny i pracowity. xx buhahaha bo yebne, pustak poleci na pustaka, ja jeżdżę punto, jest moje szóste auto do podwożenia mojego zadka kilometr do mojej firmy smiech.gif Michał121212 wczoraj Wlasciciel ikea jezdzi 40 letnim volvo. jezyk.gif x sam jesteś pustak, bo nawet nie potrafisz przeczytać ze zrozumieniem. napisałam o prawdopodobieństwie i pierwszych skojarzeniach, a nie o prawdzie absolutnej. właścicielka ikei nie jestem, ale pracuję na dość wysokim stanowisku i mam nokię sprzed 6 lat, bo nie chce mi sie iść do salonu i wymienić telefon na nowy... ale nie ma co się oszukiwać - prawidłowość jest taka, że ludzie bardziej ogarnięci życiowo jeżdżą lepszymi samochodami. są to zazwyczaj samochody służbowe. i jak bardzo skromny czy racjonalny w kwestii wydawania pieniędzy byś nie był, ten samochód po prostu należy ci się w pakiecie. więc bez "bulu" d**y kolego od punciaka...mój ojciec ma emeryturę wyższą, niż srednie krajowe zarobki, oprócz tego pracuje a jeździ 15 letnim focusem.

Gość kolega od punciaka
sorry, ale moja riposta dotyczyła przede wszystkim marki auta, które wymieniłaś, bo każdy średnio rozgarnięty Polak (i nie tylko) wie, że bemewi dosiada pospolite buractwo :) Nooo.., chyba, że jest to auto pachnące salonem. xxx mój ojciec ma emeryturę wyższą, niż srednie krajowe zarobki, oprócz tego pracuje a jeździ 15 letnim focusem. x I to jest zaprzeczenie rozumowania większości kobiet, w tym i Twojego. Zresztą temat rzeka...

Gość gość
no nie wiem, mnie się wydaje, że raczej obruszyłeś się o tego nieszczęsnego punciaka - bo właśnie do niego się odniosłeś. mnie też kiedyś bmw kojarzyło się z łebkami w dresach, ale prawda jest taka, że jest to bardzo często auto służbowe wyższego "menedżmentu". więc tak, chodziło mi o auto świeżo pachnące salonem, a nie o jakiś powypadkowy szrot ściągnięty z niemiec. a jak tak cię drażni bwm, to niech będzie np. volvo; samochód pozycjonowany zgoła odmiennie. & a komentarz o focusie ojca to nie żadne "zaprzeczenie rozumowania". jeszcze raz - stwierdzenie, że im lepsze ogarnięcie zyciowe, tym lepszy samochód (albo np komórka) jest tylko pewną prawidłowością, a od tej, jak wiadomo, są odstępstwa. i jako przykład tego odstępstwa podałam swój stary telefon oraz focusa mojego ojca. i pomimo tych wyjątków, których jestem doskonale świadoma, swoją pierwszą (nie zawsze słuszną) ocenę opieram na tej prawidłowości. & a autor wątku może przybić piątkę z tym od "modeli do związku" i tym od "tępych ekstrawertyków". i żeby było po równo - z pannami od "faceci lecą tylko na wygląd, zawsze będę sama". tyle, że ten tylko jakiś mniej wylewny w swoich żalach. wstawił zdjęcie dziadka flavio i sobie poszedł.

Gość gość
A co to za facet, co ma jakies rozklekotane auto ? Chyba jakis pedzio