Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny krotka pilka: albo zaczniecie same podrywac facetow, albo...

Polecane posty

Gość gość

...umrzeciez bezdzietnie, a z wami nasza biala rasa.

Gość gość
przrestań

Gość gość
Facetów może tak, małego grubego starego kurdupla raczej nie.

Gość gość
Co przestan? Taka jest prawda, faceci juz nie chca znosic ciaglych odrzutow wiec dali sobie spokoj. I teraz, albo wy zaczniecie podrywac facetow, albo baj baj biala raso.

Gość gość
Ja tam wolę byc podrywana, wystarczy że się ładnie ubiorę i faceci sami sie do mnie garną :)🖐️

Gość gość
Super, walic biala rase, niech se wymiera!

Gość gość
A dlaczego ty nie podtrzymujesz dzietności białej rasy? (nie żebym była tobą zainteresowana).

Gość gość
7:31 nie prawda, nie klam. 7:36 spoko to wymieramy. 7:39 za kazdym razem bylem odrzucany, wiec dalem sobie spokoj i juz nie podchodze.

Gość gość
jak to dlaczego? bo żadna, nawet najbardziej zdesperowany pasztet, splunąć nawet nie chce na oblecha :D

Gość gość
ja podrywałam i jakoś nic nie wychodziło. A uznawana jestem za ładną. Za to ci, którymi ja nie byłam zainteresowa- oj, lubili za mna biegac :D

Gość gość
ja podtrzymuje białą rasę, jestem w ciązy ze swoim mężem - przystojnym mężczyną, który sam mnie poderwał i zabiegał o mnie:) Myślę, że mała będzie strata dla świata, jak coś takiego jak ty umrze bezpotomnie.

Gość gość
to nie tylko nie będzie strata dla świata; to będzie zysk i oczyszczenie puli genowej

Gość gość
A mnie podrywają dziewczyny w pracy i w klubach, niestety tylko takie pasztety że strach patrzeć, ale zawsze

Gość gość
Mam lepsze rzeczy do roboty niz krecenie dupa przed jakims stulejarzem. A urodzenie dzieci nie stanowi dla mnie osiagniecia. Za mna sami biegaja, jak pieski. A Ty masz jakis problem, pewnie jestes brzydki i nieciekawy.:)

Gość gość
Przestancie p******ic bo nikt za wani nie biega. Ciagle slysze narzekanie dziewczyn, ze faceci nic nie robia, nie podrywaja. To widac z reszta na wskazniku dzietnosci 1,26 dziecka na kobiete...

Gość gość
I przez to jestem prawiczkiem a mam już 28lat bo ja chce stracić cnotę z laską pokroju siatkarek plażowych a ciągle mi się pasztety trafiają :c

Gość gość
Na dzieciach mi nie zależy, więc twój argument jest do niczego. Poza tym wolę być sama, niż uganiać się za pseudofacetem, który nie ma w sobie na tyle męskości, aby poderwać kobietę. To wy jesteście na wyginięciu, nie kobiety.

Gość gość
jesli myslisz ze jakas bedzie za toba biegac poj***e to sie mylisz. bedziesz walil do konca zycia łapa,bo na d***** pewnie cie nie stac.

Ja mam już z głowy, zostałam zaobrączkowana przez faceta, który starał się o ten związek miesiącami.

Gość gość
Po co biegać za czymś co samo przychodzi?

Gość gość
Hahaha 14:53 #f**klogic. :D

Gość gość
14:53 jak faceci wygina to kretynko wyobraz sobie, ze kobiety tez, bo ciekaw jestem z kim bedziecie sie rozmnazac? Kto bedzie was zapladnial? A sperma z bankow spermy w koncu sie skonczy. Ale co ja wymagam myslenia od ameby...