Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość fantazyjna romantyczka

jak o Niego walczyć..

Polecane posty

Gość fantazyjna romantyczka

Nigdy nie pisałam na takim forum ale już sama nie wiem co mam zrobić. Byłam w związku 3 lata. Mamy po 21 lat. Ostatnimi czasy zaczęliśmy się kłócić, nie potrafiłam zrozumieć tego, że On chce spędzać też czas z kolegami i potrzebuje trochę swobody- zaufania. Zawsze wiedziałam że nie robi nic przeciw mnie i nigdy by mnie nie zranił a jednak nie potrafiłam zrozumieć. Po kilku krótkich rozstaniach ale godzeniu się na drugi dzień, moich zapewnianiach że się zmienię, że wszystko będzie inaczej coś w nim pękło. Tym razem to zakończył powiedział że wszystko przemyślał, że już tak nie chce i nigdy nie będzie już nikomu dawał kilku szans. Widzę że mu zależy, mam ciągle kontakt z jego rodzicami, mówi że ma do mnie szacunek. Oni ciągle do mnie mówią ze siedzi w domu, że się przejmuje. Ale znowu wychodzi z kolegami wraca rano do domu.. w jedeń dzień przytulał, całował , spaliśmy razem (nie mieszkamy jeszcze razem) a na drugi dzień powiedział ze wszystko przemyslał ze On tak nie chce. teraz wypisuje do mnie ze sie martwi czy wszystko u mnie w porządku pojechałam do niego ostatnio porozmawiać. Płakałam jak głupia, ale przytulał mówił że mu mnie szkoda, nie chciał, żebym płakała. Jak ja mam to wszystko rozumieć, już mam taki kompletny mętlik w głowie.. Nie wiem co robić. Nie wyobrażam sobie życia z innym facetem

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować